Skinwizard

Welkom op de pagina van Skinwizard op KliniekErvaringen.nl. Het adres van de kliniek is Zuilenselaan 30 in Oud Zuilen. Het is de enige kliniek in Oud Zuilen en heeft een berekende score van 6,3. Je kunt hier terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Afvallen, Botox, Chemische peeling, Couperose, Fillers, Kalknagels - Schimmelnagels, Laserontharen, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Ooglidcorrectie, Overige behandelingen, Spataderen en Tatoeage Verwijderen.

Skinwizard heeft één review ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Deze review is geschreven door Anonieme gebruiker op 11 december 2017. Anonieme gebruiker heeft de behandeling van Skinwizard beoordeeld met een 1,3. Heb je ook een ervaring met Skinwizard ? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-. KliniekErvaringen.nl scant ook andere reviewplatformen om een zo volledig mogelijk beeld te geven van elke arts. Voor Skinwizard hebben we helaas ook geen beoordelingen gevonden op andere bronnen.

Lees verder

Skinwizard Zuilenselaan 30 3611 AP Oud Zuilen (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Skinwizard

Skinwizard Zuilenselaan 30 3611 AP Oud Zuilen (Nederland)

Helaas, bij ons zijn er nog geen werkzame specialisten bekend

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Skinwizard

  • 6,7Telefonische bereikbaarheid
  • 6,3Klantvriendelijkheid
  • 6,3De behandeling
  • 6,3Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
13
11 december 2017 Laserontharen
“ Beoordeling Skinwizard (Behandeling: Laserontharen) ” Anonieme gebruiker

Ik heb een donkere huid en heb betaald voor laserbehandeling onderkin. Ik ben echter 2 keer verbrand e dat heb ik ook te kennen gegeven. De 1e keer…

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder