DermaClinic Zwolle

Schuttevaerkade 80, 8021 DB Zwolle (Nederland)
85
Geweldig 84 reviews

Over DermaClinic Zwolle

Over DermaClinic
DermaClinic is een medisch cosmetische kliniek en wil het voor iedereen mogelijk maken om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. Met toonaangevende behandelingen en producten voor huidverbetering en – verjonging: botox, fillers, laserbehandelingen, skincare producten en diverse huidbehandelingen. Om tot het beste en meest natuurlijke resultaat te komen, willen alle specialisten (cosmetisch artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten) van DermaClinic hun cliënten echt leren kennen. Daarom besteden zij vanuit een multidisciplinaire aanpak veel tijd en aandacht aan ieder persoon en ieders huid.


Maximaal resultaat met minimale risico’s
DermaClinic streeft naar maximaal resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. We kijken altijd naar het geheel: met onze behandelingen verminderen niet alleen uw huidproblemen, maar blijft uw uiterlijk natuurlijk en passend bij uw persoonlijkheid.

DermaClinic heeft haar hoofdvestiging in Groningen en heeft eigen vestigingen in Den Haag, Utrecht, Zwolle, Arnhem, Den Bosch en Tilburg. Daarnaast beschikken we over diverse behandellocaties in het hele land. Er is dus altijd een behandellocatie bij u in de buurt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.


Lees verder
DermaClinic Zwolle Schuttevaerkade 80 8021 DB Zwolle (Nederland)

Onderdeel van organisatie DermaClinic met 2 vestigingen

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van DermaClinic Zwolle

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,4Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,4Persoonlijke service

Beoordelingen van DermaClinic Zwolle

10
01 april 2020 Acne
“ Super! ” Anonieme gebruiker

Goede behandeling, duidelijk advies! Bedankt voor al jullie hulp en geduld! Een absolute aanrader!

91
26 maart 2020 Botox
“ Ik zie er zó veel beter uit! ” Maria

Ik had nooit gedacht dat je met crémes en een paar prikjes zo veel kunt bereiken. Totdat ik een fantastisch advies kreeg bij DermaClinic Tilburg. De…

90
13 maart 2020 Elektrische epilatie
“ Beoordeling DermaClinic Zwolle (Behandeling: Elektrische epilatie) ” Brigitte

Er wordt goed naar de client geluisterd. Men is geduldig en legt alles goed uit. Bij de behandeling is men zorgvuldig. Ik ben zeer tevreden.