Willeke Kamphof

Verspronckweg 93, 2023 BC Haarlem (Nederland)
87
Geweldig 85 reviews

Over Willeke Kamphof

De huid begint vanaf het 30ste levensjaar de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Het aantal bloedvaatjes neemt af, de hoeveelheid bindweefsel, elastine en hyaluronzuur vermindert. Hierdoor wordt de huid dunner, doffer, minder elastisch, droger en ook worden de gevolgen van (overmatige) blootstelling aan de zon zichtbaar.

Als dermatoloog weet je als geen ander wat er precies in de huid gebeurt als deze veroudert. En dus weet je als dermatoloog ook wat je kunt doen om dit proces te remmen of reeds bestaande kenmerken van veroudering te behandelen.

Bij Willeke Kamphof ben je in veilige handen. Kennis van zaken en voorzichtigheid zijn de pijlers van haar praktijk. Je kunt rekenen op een eerlijk advies, waarbij altijd uitgegaan wordt van het unieke van iedere persoon. Samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden daartoe. De behandelingen zijn gericht op het benadrukken van ieders persoonlijke sterke punten.

Behalve behandelingen met injectables, worden ook behandelingen met Collageen Inductie Therapie, PRP (oa ter stimulering haargroei), medicinale crèmes en PlexR Soft Surgery aangeboden. Dit laatste is een enorm effectieve methode om zonder operatieve ingreep ooglidcorrecties en hals-lifts uit te voeren.
Om een harmonieus beeld te creëren, is een combinatie van verschillende behandelingen vaak het meest effectief.


Willeke Kamphof is lid van de NVDV en actief in de domeingroep Cosmetische Dermatologie

Lees verder
Willeke Kamphof Verspronckweg 93 2023 BC Haarlem (Nederland)
Willeke Kamphof Cosmetisch specialist Bekijk profiel
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

Score van Willeke Kamphof

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service

Beoordelingen van Willeke Kamphof

10
19 maart 2020 Overige behandelingen
“ Helder en duidelijk advies. Realistisch en vakkundig met mooi resultaat ” Anonieme gebruiker

Ben zeer tevreden met het resultaat en Willeke weet wat ze doet. Daarnaast is het een erg prettig persoon met kennis van zaken.

82
11 maart 2020 Fractional laser
“ Een opfrisser voor mijn gezicht, rond mijn ogen en mijn mond ” Anonieme gebruiker

De behandeling vond ik best pittig, ondanks de verdovende zalf. Het is fijn dat je ook na de behandeling steeds feedback krijgt over het herstel. Dat…

10
04 maart 2020 Huidoneffenheden verwijderen
“ Uitstekende diagnose, geen paniek gelukkig, maar wel even handelen. Inmiddels 2 keer behandeld en altijd uitstekend. ” Anonieme gebruiker

Zeer deskundig en een betrokken en bevlogen arts. Ze was helder in de diagnose en plan van aanpak. Ook met vragen achteraf was ze zeer behulpzaam.