Parkstad Klinieken Amsterdam

Welkom op de pagina van Parkstad Klinieken Amsterdam op KliniekErvaringen.nl. Het adres van de kliniek is Burgemeester Roëllstraat 24 in Amsterdam. Het is één van de klinieken in Amsterdam. De berekende score van alle klinieken in Amsterdam is een 8,7. Je kunt bij Parkstad Klinieken Amsterdam terecht voor deze behandeling(en): Overige behandelingen

Bij Parkstad Klinieken Amsterdam zijn 2 specialisten werkzaam. Dit zijn: Monia Kharfi en Frans de Mari. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Overige behandelingen Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

Op dit moment heeft Parkstad Klinieken Amsterdam nog geen reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Heb je een ervaring met Parkstad Klinieken Amsterdam? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Parkstad Klinieken Amsterdam Burgemeester Roëllstraat 24 26 1064 BP Amsterdam (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Parkstad Klinieken Amsterdam

Parkstad Klinieken Amsterdam Burgemeester Roëllstraat 24 26 1064 BP Amsterdam (Nederland)
Monia Kharfi Dermatoloog / cosmetisch Bekijk profiel
Frans de Mari Cosmetisch arts Bekijk profiel
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Parkstad Klinieken Amsterdam

Helaas, Parkstad Klinieken Amsterdam heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Parkstad Klinieken Amsterdam?

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder