thumbnail main image thumbnail main image
Kliniek voor Jou

Kliniek voor Jou

Frankrijkstraat , Nijmegen - Lent

8,9
294 reviews
Ontvang vrijblijvende prijsinformatie

Behandelingen

Selecteer de gewenste behandeling en bekijk direct bijbehorende reviews en voor- en nafoto’s. Ontdek de behandelgebieden die bij je gekozen behandeling horen, voor een helder beeld van de mogelijke te behalen resultaten.

Behandel aanbod:

Je kunt nu ook specifiek per behandelgebied foto’s en reviews bekijken. Dit is nieuw, daarom zie je misschien nog niet zoveel aanbod bij de specifieke behandelgebieden van jouw behandeling. Lees meer

Botox

8,9
geen voor- en nafoto's

Fillers

8,8
geen voor- en nafoto's

Lipfillers

8,5
geen voor- en nafoto's

Liquid Facelift

8,4
geen voor- en nafoto's
8,9
294 reviews
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijkheid
9
Het consultgesprek
9
De behandeling
9
Deskundigheid team
9
Persoonlijke service
9
Toon meer

Over Kliniek voor Jou

Adresgegevens

Frankrijkstraat 143-145, 6663 BT Nijmegen - Lent

Toon telefoonnummer

‘Mooi natuurlijk, nátuurlijk mooi!’

Kliniek voor Jou streeft naar natuurlijke, onopvallende resultaten met een esthetisch fijn aanzien. Je kunt bij Kliniek voor Jou een eenduidig, persoonsgericht en vooral ook eerlijk advies verwachten. Wij zorgen voor het maken van een persoonlijk behandelplan waarin jouw wens centraal staat.

Tobias van Genderen


Drs. Tobias van Genderen studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit. Zijn interesse en enthousiasme voor de (plastische) chirurgie zorgden voor uitgebreide chirurgische stages in Arnhem en Nijmegen. Hij voltooide de opleiding geneeskunde binnen de afdeling plastische chirurgie in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Tijdens zijn opleiding deed hij ook al veel ervaring op in een (particuliere) kliniek voor cosmetische en plastische chirurgie. Hier ondekte bij zijn passie en werkplezier voor de cosmetische geneeskunde. Na zijn opleiding is Tobias enkele jaren werkzaam geweest als arts binnen de afdeling chirurgie in het Radboudumc. In de jaren daarna heeft hij zich vervolgens volledig gespecialiseerd in het uitvoeren van injectable behandelingen en zich ontwikkeld tot een complete en bekwame arts met uitgebreide cosmetische (chirurgische) vaardigheden, daarbij inmiddels meer dan 10.000 behandelingen achter zijn naam. Dankzij zijn interesse voor cosmetische geneeskunde en esthetiek en zijn specifieke cosmetische voortraject heeft hij samen met collega arts Jelle Claassen de stap gemaakt om Kliniek voor Jou op te richten.

Jelle Claassen

Inmiddels alweer vele jaren met veel plezier werkzaam als cosmetisch arts. Bewezen resultaten, ervaring, en vele scholing zorgden ervoor dat de specialistische titel KNMG toegevoegd mocht worden aan de titel cosmetisch arts. Zo weet je dat de kwaliteit en veiligheid voorop staan. Als arts en als mens vind ik het belangrijk om de wens boven tafel te krijgen om met een realistische blik naar de mogelijkheden te kijken. Om teleurstelling te voorkomen wordt tijdens mijn spreekuur ook een “nee” verkocht. Dit om ervoor te zorgen dat de verwachtingen overeenkomen met de resultaten.

Naast mijn werk in de Velthuis kliniek ben ik ook verbonden aan het Catharina ziekenhuis waar ik op de afdeling plastische chirurgie met verschillende disciplines kijk naar complicaties na een injectable behandeling, ongevallen en overige afwijkingen. Het veelvuldig in aanraking komen met deze complicaties maakt me extra oplettend en bewust van de gevaren tijdens de reguliere behandelingen.

Mijn expertise ligt zonder twijfel bij de productkennis. Zo zijn er talloze fillers op de markt met allerlei verschillende eigenschappen. De kunst is om de juiste filler te matchen met de klant en de daarbij behorende wens. Dit is een uitgebreide afweging die ik voor elk consult maak. Zo kun je ervan uitgaan dat het optimale resultaat bereikt wordt.

Momenteel houd ik mij veel bezig met onderzoek naar efficiëntie bij injectables behandelingen. Om preciezer te zijn: hoe vervul ik jouw wens met zo min mogelijk product. Dit zorgt voor kostenbesparing en minder invasieve behandelingen (minder injecties is meer comfort). De cosmetische geneeskunde is een relatief nieuw vak waar voortdurend nieuwe producten en behandeltechnieken verschijnen. Hier ligt in mijn ogen de kracht van een goed resultaat.

‘Mooi natuurlijk, nátuurlijk mooi!’

Ga naar de website

Vakmanschap en ervaring:

  • 294 reviews

  • 2 specialisten

Openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, reviews en informatie over jouw behandeling.

Deze nieuwsbrief is afkomstig van KliniekErvaringen.nl en niet gebonden aan een specifieke kliniek