Intermedica Kliniek

Welkom op de pagina van Intermedica Kliniek op KliniekErvaringen.nl. Het adres van de kliniek is Dokter Peelenstraat 8 in Boxmeer. Het is de enige kliniek in Boxmeer en heeft een berekende score van 6,3. Je kunt hier terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Fillers, Haartransplantatie en Kalknagels - Schimmelnagels.

Eén van de specialisten bij Intermedica Kliniek is Ron van Dijl. Bij deze arts kun je terecht voor deze behandeling(en): Botox en Fillers.

Intermedica Kliniek heeft één review ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Deze review is geschreven door Anonieme gebruiker op 22 augustus 2018. Anonieme gebruiker heeft de behandeling van Intermedica Kliniek beoordeeld met een 1,0. Heb je ook een ervaring met Intermedica Kliniek? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-. KliniekErvaringen.nl scant ook andere reviewplatformen om een zo volledig mogelijk beeld te geven van elke arts. Voor Intermedica Kliniek hebben we helaas ook geen beoordelingen gevonden op andere bronnen.

Lees verder

Intermedica Kliniek Dokter Peelenstraat 8 5831 EG Boxmeer (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Intermedica Kliniek

Contactgegevens

Intermedica Kliniek Dokter Peelenstraat 8 5831 EG Boxmeer (Nederland)

Werkzame specialisten

Ron van Dijl Neuroloog - Cosmetisch Arts Bekijk profiel

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Intermedica Kliniek

  • 6,3De behandeling
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
10
22 augustus 2018 Acne
“ Beoordeling Intermedica Kliniek (Behandeling: Acne) ” Anonieme gebruiker

Consult in verband met haaruitval. Zeer snelle verkeerde diagnose. Er wordt geeneens naar je haar gekeken met een dermascoop laatstaan dat ze een…

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder