Ervaringen Kliniek Heyendael

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
80
23 juni 2020 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Professioneel, zorg op maat en zeer vriendelijk.

10
23 juni 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Melissa

Van a tot z is alles tot in de puntjes geregeld. Fijne medewerkers en eerlijk advies. Ik ben blij met het resultaat!

10
16 juni 2020 Borstprothesewissel
“ Geweldig!!! ” Ramona

Erg vriendelijk behandeld, warm gevoel bij binnenkomst. Duidelijke uitleg, snel behandeld. Eindresultaat boven verwachting!

10
11 juni 2020 Borstvergroting
“ Erg Betrokken kliniek ” Anonieme gebruiker

Ik ben erg prettig geholpen bij deze kliniek. Ook waren ze voor en na mijn operatie erg betrokken. Ik zou de kliniek zeker aanraden.

10
03 juni 2020 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Nicole

De kliniek is top! Op de OK geweldig lachend de narcose in.. De dames op de zaal zo lief, zorgzaam, en erg professioneel zoals iedereen daar.

10
30 mei 2020 Facelift
“ Uitstekend ” Mariet

Fantastische kliniek: perfecte uitleg van de behandeling (macs lift en platysma lift) tijdens het consult, relaxte sfeer tijdens de behandeling en…

80
08 mei 2020 Oorcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Oorcorrectie) ” Anonieme gebruiker

De behandeling ging soepel en erg snel. Het resultaat is beter dan gewenst. Nacontrole/nabehandeling ben ik over te spreken. Kunt altijd terecht.

10
16 april 2020 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Fijne moderne kliniek. Zeer professioneel en vriendelijk. Consultatie, voorbereiding, operatie en nazorg was helemaal perfect.

83
27 maart 2020 Mommy Make-Over
“ Super fijne kliniek ” Vera

Ontzettend fijne kliniek. Je wordt er heel prettig ontvangen en ze kennen je echt bij naam.

10
12 maart 2020 S-lift / MACS lift
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: S-lift / MACS lift) ” Tine

Alléén maar goede ervaring met de kliniek en de behandelende plastisch chirurg.