Ervaring bij Visus Oogkliniek

Beoordeling Refractieve Lensvervanging

72

“Extra onnodige kosten!”

Mijn man en ik hebben hier onze ogen laten laseren. Behandelingen lensvervanging en relexsmile is na tevreden goed gegaan. Wij kregen beide best veel oogmedicatie mee van alles dubbel inplaat van 1. We hadden al het idee dat volgens druppelschema teveel was. Maar keken het even aan nadat we klaar waren met het schema. En bleek zoals wij dachten echt veel teveel aan medicatie is uitgeschreven. We hebben dus 3 verpakkingen hier liggen ongeopend ter waarde van € 70,00!
Alles bij elkaar wat we moesten betalen was € 200,00 extra bovenop de behandelingskosten. Gebeld met Visus en of ze de medicatie terugnemen of dit compenseren oid. Assistente heeft nagevraagd en kwam met een antwoord van: nee doen we niet. Ze wilde niet zeggen waarom en ook niet geld terug. Ik heb aangegeven dat doordeze gang van zaken zij ons op extra kosten jagen. De 2 behandelingen waren al niet goedkoop en moet je medicatie nog zelf bovenop extra betalen en nu nog eens extra voor de niet gebruikte medicatie. Gevraagd waarom ze niet van de verschillende medicatie eerst 1 uitschreven en indien nodig herhaalrecept dat is normaliter de werkwijze is van eerste keer gebruik medicatie. Want je weet niet of je er goed op reageert ipv alles dubbel uit te schrijven. Dus herhaal recept lijkt me niet meer dan logisch. Ze wilde hun fouten niet toegeven en bleef volhouden dat ze niks terugnemen en ook geen compensatie oid. Dus eindstreep we zitten met € 70,00 aan extra kosten en kunnen de ongeopende medicijnen zo weggooien die tot 2023 en 2024 geldig zijn. Totaal geen coulance in dit geval of erkenning. Let hierop als je hier je behandeling gaat doen dat je niet alles dubbel meekrijgt. Voorkom je kosten!

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 6,0Telefonische bereikbaarheid
  • 4,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 4,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

14 april 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Visus Oogkliniek

10
26 november 2020 Refractieve Lensvervanging
“ Ik ben een heel tevreden klant! ” Andrea

Ik ben heel tevreden, goed geholpen, goede informatie vooraf. Flexibel met inplannen: ik kon sneller terecht voor de behandeling als ik voor de…

94
10 december 2020 Refractieve Lensvervanging
“ Uitstekend ” Carla

Vanaf het voortraject tot aan het einde van de behandeling uitstekend geholpen. Ik had dit jaren eerder moeten doen. Helemaal TOP!

10
21 februari 2024 Refractieve Lensvervanging
“ Super ” Ingrid

Vanaf de eerste kennismaking uitstekende service.