Ervaring bij Singelberg Kliniek

Beoordeling Kincorrectie

93

“Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Kincorrectie)”

Ik heb een 'sliding genioplasty' laten uitvoeren door Dr. Noorman van der Dussen. Ik had ontzettende vertrouwen in hem na alle goede reviews (de enige plastische chirurg met zo veel goede reviews, vooral van tweede neuscorrecties van andere chirurgen).

Alles is ontzettend goed verlopen, ik had af en toe het idee dat Dr. Noorman van der Dussen een beetje snel gaat, maar dat begrijp ik wel omdat hij erg druk is. Hij weet gewoon precies wat je wil en ook precies wat je goed staat. Mijn kin maakt zo'n groot verschil in mijn gezicht, ik ben er zo tevreden mee! Ik heb alsnog wat asymmetrie, maar het wordt steeds beter (is pas 5 en een half maand) en anders doe ik gewoon wat filler. Ik heb sowieso een redelijk asymmetrisch gezicht vind ik, dus hij heeft het alsnog verbeterd.

Het enig nadeel is dat ik niet goed werd behandeld bij het ziekenhuis. Ik had pijn en niemand kwam, de personeel/verpleegsters waren niet erg vriendelijk, hielpen me niet, etc. Het was zo erg dat ze me niet eens mijn pillenrecept hebben gegeven en naar huis hebben gestuurd! Ik had zo'n ontzettende pijn tot twee weken na de operatie, bleek dat ik een hematoom had waardoor ik met een zwelling rondliep. Nadat ik naar mijn normale arts ben gegaan kreeg ik antibiotica (voor de zekerheid indien het een infectie was, wat niet zo bleek, maar normaal krijg je antibiotica automatisch daarna) en steroïden, de zwelling ging binnen 6u na de steroïden omlaag!

Ik ben alsnog van plan om voor andere dingen naar Dr. Noorman te gaan, alleen ben ik blij dat de meeste operaties gewoon in zijn kliniek kunnen en niet in het ziekenhuis hoeven!

K
Katarzyna

Kliniek: Singelberg Kliniek

Specialist: Frans Noorman van der Dussen (Arts)

Behandeling: Kincorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,5Het consultgesprek
  • 9,3Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Katarzyna beveelt deze kliniek aan

15 november 2016

Vergelijkbare beoordelingen van Singelberg Kliniek

95
01 mei 2015 Kincorrectie
“ Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Kincorrectie) ” Anonieme gebruiker

Zelden ontmoet je iemand die zo getalenteerd is maar nog zo gewoon is gebleven. TOP Dr.!!!

87
22 juli 2019 Kincorrectie
“ Top! ” Anonieme gebruiker

Ik heb een sliding genioplasty ondergaan en ik ben superblij met het resultaat. Ik had niet verwacht dat het zo een grote verbetering zou zijn.

10
07 september 2015 Kincorrectie
“ Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Kincorrectie) ” S.

Zeer prettige ervaring met de arts en assistente tot aan de zorg na de behandeling. Ik heb het gevoel dat deze arts dingen kan die door andere artsen…