Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Neuscorrectie

93

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Neuscorrectie)”

Ik heb dus recent een neuscorrectie mogen ondergaan via de Praktijk van Diana Gabriels en ben behandeld door Dr. Wever. Het was voor mij een eerste ervaring en consult voor toch wel een zeer belangrijk cosmetisch besluit, maar direct na de persoonlijke ontmoeting en gesprek met Dr. Wever, voelde dit meteen al heel goed, vakkundig en prettig aan, waardoor ik een consult elders niet meer nodig vond. Misschien onverstandig op dat moment, maar mijn gevoel gaf instinctief aan om niet meer verder te gaan shoppen (zoeken).

Nu na de operatie heeft mijn gevoel dit (gelukkig) allemaal positief bevestigd. Dr. Wever, zijn verpleegkundige en overig medisch team hebben mij uitzonderlijk goed behandeld, nog steeds trouwens. Niet alleen in het proces en gevoel naar de operatie toe, maar ook het resultaat is gewoon uitmuntend. Dr. Wever is (gezien het resultaat) niet alleen vakkundig, maar neemt je ook erg serieus en spreekt in elk stadium alles open, eerlijk en goed met je door, maar geeft je ook een zeer gerust gevoel door de kalmte en expertise dat hij met zich meedraagt. Voor, tijdens en na de operatie staat zijn medisch team, zoals ook de erg vriendelijke verpleegkundige 24/7 voor je klaar, zonder dat het zelfs bezwaarlijk overkomt als je voor en na de operatie hele simpele vragen stelt, zodat je gewoon weer gerust gesteld wordt. Dr. Wever is professioneel maar tegelijkertijd zo menselijk, dat ook terug te vinden is in zijn (medisch) team en ben ontzettend blij dat mijn eerste instinctieve gevoel/indruk tijdens mijn eerste consult ook tot zo uiting is gekomen en bevestigd, eerlijk gezegd zelfs beter dan gewenst.

Dit klinkt allemaal misschien wel erg cliché en schrijf normaliter zelfs ook geen reviews op forums en blogs, maar ik ben zo blij dat ik door middel van de Praktijk van Diana Gabriels en Dr. Wever mijn eerste cosmetische ervaring tot een positieve resultaat hebben mogen zien. Dit schrijven is voor mij dan ook een waardering naar hen toe en een zeer kleine moeite voor het (positieve) gevoel en ervaring dat ik ervoor terug heb gekregen!!!

R
Rj

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,3Klantvriendelijkheid
  • 9,5Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Rj beveelt deze kliniek aan

24 oktober 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

10
05 juni 2016 Neuscorrectie
“ Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Neuscorrectie) ” Priscilla

super snel kon ik terecht, super snel geopereerd. doorverwezen naar een super arts.

88
16 januari 2016 Neuscorrectie
“ Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Neuscorrectie) ” D

Ben heel goed behandeld bij praktijk Gabriels. De mensen die mij hebben behandeld waren zeer vriendelijk, en ik ben zeer tevreden over het…

98
11 maart 2017 Neuscorrectie
“ Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Neuscorrectie) ” M.

Praktijk Diana Gabriels kan ik iedereen aanraden. Na een prettig intakegesprek werd ik door verwezen naar dokter Wever. Mij werd vertelt dat dokter…