Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Facelift

98

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Facelift)”

Diana Gabriels heeft het mogelijk gemaakt om m'n wens te realiseren. Sinds enkele jaren vond ik dat de leeftijd van m'n gezicht niet paste bij m'n lichaam, kortom ik wilde 'n verandering. Maar waar en hoe vind je 'n goed advies en 'n betrouwbare arts, die je verwachtingen en wensen kan realiseren? Gelukkig, ben ik via surfen op het internet in contact gekomen met de praktijk van Diana.
Eerste consult was met Diana. Zij is professioneel, commercieel, luistert goed en heeft over de jaren heen veel ervaringen verzameld over behandelingen en diverse plastische chirurgen. Diana regelde voor ons 'n consult met Dr. Capi Wever (in haar praktijk), 'n schot in de roos. Haar advies had niet beter kunnen zijn. Dr. Capi Wever gaf ons uitgebreid advies over de mogelijkheden, wat te verwachten is na de operatie, de herstel periode, nazorg etc. Luisterde, liet ons voor en na behandeling- foto's zien, maar eigenlijk wat het meest belangrijke is, ik had onmiddellijk vertrouwen in hem.
Op 6 december heeft Dr. Capi Wever 'n facelift, voorhoofdslift en 'n oog correctie bij mij uitgevoerd in kliniek Amstelveen, waar wij ook bijzonder goed en professioneel behandeld zijn. Over de nazorg niets dan goed. De operatie heeft twee weken geleden plaats gevonden en ik ben uitermate tevreden met het resultaat. Zonder bemiddeling en advies van Diana had ik Dr. Capi Wever waarschijnlijk niet gevonden.

L
Liesbeth

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Capi Wever

Behandeling: Facelift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,2Telefonische bereikbaarheid
  • 9,7Klantvriendelijkheid
  • 9,1Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • - Persoonlijke service
Liesbeth beveelt deze kliniek aan

24 december 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

92
15 februari 2016 Facelift
“ Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Facelift) ” Iris

Operatie is goed verlopen allemaal keurige lieve zorgzame mensen.

98
02 april 2015 Facelift
“ Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Facelift) ” Paula

Op 25 maart 2015 heb ik een endoscopische voorhoofdslift, onderooglidcorrectie en een kleine halslift ondergaan. Dit is gedaan in Kliniek Amstelveen…

10
13 juni 2013 Facelift
“ Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Facelift) ” Anonieme gebruiker

Op vrijdag 7 juni 2013 ben ik geopereerd en heb een MACS facelift laten doen. Dit is gedaan door Dokter Frans van Straten die werkzaam is bij praktijk…