Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

97

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Een half jaar geleden heb ik besloten om voor een borstvergroting te gaan. Tegenwoordig heb je veel klinieken en veel verschillende soorten protheses ect.
Ik ben zelf nog 19 en studente. Hierdoor kwam ik via vrienden al snel bij Diana Gabriels terecht. Zij hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hierbij heb ik besloten om een afspraak te maken.
Tijdens de afspraak ben ik samen met mijn vriend naar Diana gegaan. Diana is een aardige vrouw die echt luistert naar jou wensen. Hierna mocht ik gaan passen en pakte zij wat ze dacht dat ik graag zou willen. Uiteindelijk kwamen we op een 75c uit. Hier heeft diana toen foto's van gemaakt zodat ik thuis nog eens terug kon kijken.
Ook weet Diana welke chirurg bij jou wensen past. Ik mocht op gesprek bij W. Roosenburg in Amstelveen. Hier werd ik aardig ontvangen en kort na aankomst meteen geholpen. Ik had een waslijst aan vragen en deze kon ik hem gerust stellen. Hij besprak nog de puntjes door zoals eventuele nadelen zoals kapselvorming. Hij wist precies waar ik naar zocht en wat ik graag wou. Hij luistert aandacht naar je, zodat je erg op je gemak voelt. Hier en daar een klein grapje.

Omdat ik nog even moest sparen heb ik me operatie pas een half jaar later gedaan. Hierdoor had ik ook nog voor mezelf bedenk tijd. Ik heb geen moment getwijfeld en ik was blij toen het eindelijke 20 april was.
Ik werd smorgens als eerste geopereerd. Hier werd ik opgevangen door het personeel bij kliniek Amstelveen. Ik was deze dag zo zenuwachtig maar het personeel heeft me echt gerust gesteld en me op me gemak gesteld.
De operatie ging voor mijn gevoel erg snel en voor ik het wist was ik weer wakker. Toen ik wakker werd dacht ik heel veel pijn te hebben, maar de pijn is me nog reuze mee gevallen. Ik ben nu 3dagen verder en heb soms wat branderige pijn aan een kant, Heel typisch één kant voel ik nauwelijks, ofja de pijn is te verdragen en de andere kant voelt wat vervelender.

Ik kom van een 75A en heb 300cc dual plane gekregen. Uiteindelijk moet dit ongeveer een 75c worden. Over een paar weken zie ik het eindresultaat en kan niet wachten.

Voor de mensen die twijfelen zou ik echt adviseren om gewoon een keer om consult te gaan. Hierdoor heb ik de knoop durven door hakken. Ik hou niet van operaties en ben hier doodsbang van. Maar door al het goede advies en het vriendelijke personeel ben ik blij dat heb gedaan. Ik kan dan ook niet wachten om van de zomer eindelijk in een mooie bikini me borsten de deur uit te kunnen:)

ik zou deze de arts en Diana ook echt aanbevelen aan vrienden en familie.

A
Annelou

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Willem Roosenburg (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,7Telefonische bereikbaarheid
  • 9,8Klantvriendelijkheid
  • 9,6Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • - De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Annelou beveelt deze kliniek aan

22 april 2015

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

90
26 februari 2019 Borstvergroting
“ Super arts! ” Céline

Ik heb ervoor gekozen om een borstvergroting te nemen. Ik heb dit laten doen door Dr. Hupkens. Hij is een zeer deskundige en eerlijke arts, ik raad…

90
07 februari 2019 Borstvergroting
“ Superblij! ” Chantal

Vanaf het moment dat ik bij de kliniek binnen stapte had ik er een goed gevoel bij. Eerst een consult om te passen en het 2e consult bij Dr. Damen,…

91
29 maart 2019 Borstvergroting
“ Goed geholpen ” Anonieme gebruiker

Een goede kliniek. Operatie zelf ging super snel voor mij gevoel. Eerste dag veel pijn gehad maar daarna werd het alleen maar beter. Na 1 week was ik…