Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

90

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Na 3 zwangerschappen was er niet veel meer over gebleven van mijn borsten en dacht ik al lang na over een borstvergroting.
Ik heb heel lang internet afgezocht om te kijken waar het goed en redelijk betaalbaar zou kunnen. Toen ben ik uitgekomen op de site van Diana Gabriels, ik vond het overzichtelijk en duidelijk en je kon een gratis consult gesprek aanvragen.
Dit heb ik toen gedaan, en kon toen al 4 dagen later terecht in kliniek Amstelveen.
Toen we daar binnen kwamen werden we meteen heel vriendelijk ontvangen. Na even in de wachtkamer gewacht te hebben werden we door Diana naar binnen geroepen.
Ze vroeg voor welke behandeling ik kwam en vertelde toen voor een borstvergroting omdat er niet veel meer was overgebleven na 3 zwangerschappen. Ik moest maar meteen mijn borsten laten zien zodat ze kon zien waar we het over hadden.
Ik kreeg toen een sportbh aan met een paar pas protheses deze vond ik niet veel verschil maken met mijn pushup bh die ik aan had. Dit was zei met mij eens en stelde voor er iets bij te doen. Dit was t! Vond ik zelf tenminste en Diana was het daarmee eens.
Diana bood aan om een aantal foto's te maken zodat ik op de terugweg in de auto nog allles goed kon bekijken.
Vervolgens vroeg ze wanneer ik eventueel geopereerd zou willen worden, voor mij zou dat uitkomen op 29 dec. Ivm mijn werk dus ging ze kijken of dat mogelijk was, en dat was het.
Toen heb ik nog enkele vragen kunnen stellen en bood ze aan dat ik evt. Meteen op consult kon aansluitend bij Dr. Schiettecatte.
Dit heb maar meteen gedaan, ik was zo enthousiast.
Het consult bij Dr.Schiettecatte was ook prettig ook daar kon ik nog de vragen stellen die ik wilde en ging hij kijken of het geadviseerde formaat zou passen, er werd alle tijd voor je genomen.
Op 29 dec. Was het zover ik moest om 9.30uur in kliniek Amstelveen zijn. Ik was totaal niet zenuwachtig ik wilde dit al zo lang en nu eindelijk was het zover. Ik mocht naar boven uitkleden, aftekenen het infuus werd aangelegd en om 10 uur werd ik geopereerd. Om 12.15 mocht ik naar huis. Ondanks de vele verhalen die ik gelezen had over een dual plane borstvergroting zeer pijnlijk zou zijn, dit heb ik absoluut niet zo ervaren en zou het zo weer doen.
De volgende dag werd ik gebeld door de kliniek hoe het was, en ook door praktijk Gabriels ben ik nog gebeld om te vragen hoe het met mij ging en hoe ik het ervaren had.
We zijn nu bijna 2 weken verder en kan niets anders zeggen als dat ik iedereen Diana Gabriels en kliniek Amstelveen kan aanraden!

A
An

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: David Schiettecatte (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
An beveelt deze kliniek aan

07 januari 2015

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

96
11 december 2019 Borstvergroting
“ Echt heel blij ” Eva

7 weken na me operatie en wat ben ik blij met het resultaat!

81
04 december 2019 Borstvergroting
“ Deskundig en professioneel ” Anonieme gebruiker

Ik was erg zenuwachtig voor mijn consult bij Praktijk Gabriels. Op het consult ben ik gerust gesteld en kreeg omdat ik niet zeker was de mogelijkheid…

10
03 december 2019 Borstvergroting
“ Borstvergroting “Gewoon kan ook...” ” Annemiek

Erg vriendelijk en behulpzame praktijk/ kliniek.