Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Ik was al jaren erg onzeker over mijn borsten. In september heb ik de stap genomen om te gaan informeren. Ik heb klinieken en prijzen vergeleken en kwam uit bij de praktijk van Diana Gabriels. Ik kon gelijk de week er na op consult komen. Hier heb ik me wensen uitgesproken en gelijk wat maten gepassen. Doordat ik van mezelf best slank ben heb ik aangegeven dat ik niks 'hoerigs' of 'porno' wou hebben, dit omdat dat totaal niet bij mijn lichaam zou passen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de 300cc. Diana ging gelijk contact opnemen met de arts voor een vervolg afspraak zodat ik gelijk de chirurg kon zien die me zou gaan opereren.
Begin oktober had ik een afspraak met Dhr. Roosenburg in Kliniek Amstelveen. Erg leuke man, luistert goed naar je wensen en legt alles goed en duidelijk uit.
15 december moest ik me om 9.30 uur melden in Kliniek Amstelveen. Doordat het vanaf mijn woonplaats iets meer dan 1 uur rijden is + de verwachte ochtendspits, waren we extra vroeg aangereden. Dit bleek maar goed ook. We hadden er namelijk ruim 3 uur over gedaan om op plaats van bestemming te komen. Onderweg had ik contact opgenomen met Kliniek Amstelveen en zij gaven aan dat ik ze moest bellen als ik er bijna zou zijn. Zo konden ze vast de OK gereed maken. 10.00 uur kwam ik aan bij Kliniek Amstelveen. Ik mocht gelijk naar de zaal en mocht me gelijk omkleden. Vervolgens kwam de chirurg alles netjes aftekenen. Daarna is er bij mij geprikt en mocht ik gelijk meelopen naar de OK. Om 10.30 uur ben ik geopereerd.
Eenmaal terug op de uitslaapzaal was ik nog erg misselijk van de narcose toen ik wakker werd. Ik kreeg wat eten aangeboden en ik knapte hier snel van op. Wanneer ik eenmaal naar de wc kon en zelfstandig een stukje kon wandelen mocht ik gaan. Ik ben uiteindelijk zo'n 4.5 uur aanwezig geweest bij Kliniek Amstelveen.
Het is nu precies 3 weken geleden dat ik ben geopereerd en ik ben erg blij met het resultaat. Daarnaast ben ik ook echt tevreden met het litteken. Deze is heel netjes aan het helen.
Kortom: Kliniek Amstelveen en Dhr Roosenburg zijn echt een aanrader voor iedereen. Er is goed voor me gezorgd en ben erg te spreken over hoe alles is verlopen.

F
Femke

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Willem Roosenburg (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Femke beveelt deze kliniek aan

05 januari 2015

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

82
28 november 2019 Borstvergroting
“ Mooi resultaat ” Alicia

juli 2019 ben ik op consult geweest bij Diana. Bij aankomst werd ik gelijk goed in ontvangst genomen door het personeel. Ik werd door Diana geholpen…

10
30 november 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend! ” Anonieme gebruiker

Ik heb 5 weken terug een borstvergroting gehad bij Dr. Damen. Het intake in Barendrecht gaf me een goed en wist meteen dat ik in goede handen was en…

10
13 december 2019 Borstvergroting
“ Geweldig goed geholpen! ” Daphne

Ik ben hier ontzettend goed geholpen en super blij met het resultaat! Bedankt Diana en dokter Hupkens!