Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

84

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Op 13 december heb ik een borstvergroting (Dual plane) ondergaan via Praktijk Gabriels door dr. Schiettecatte.

Ondanks een complicatie die naar horen zeggen weinig voorkomt heb ik de gehele behandeling toch als positief ervaren. De complicatie (nabloeding) die er bij kwam kijken was flink balen, maar werd gelukkig tijdig ontdekt door het oplettende personeel waardoor het al met al snel opgelost kon worden zonder verdere gevolgen voor het eindresultaat.
Sinds ik thuis ben gekomen was het de eerste 2 dagen even pittig, had het vooraf toch iets onderschat. Met name het slapen op de rug viel erg tegen. Gelukkig ging daarna alles snel beter.

De dag na de operatie werd er gebeld om te vragen hoe alles gaat, en of je nog vragen hebt. Ook na 3 dagen heb ik nog een telefoontje gehad van Praktijk Gabriels, dit neemt alle vragen die je op dat moment nog kunt hebben even weg, heel prettig!!

Vanaf dag 3 geen pijnstillers meer genomen en stukje bij beetje namen dan ook de zwellingen steeds wat meer af. Omdat de pijn minimaal is moet je op een gegeven moment oppassen dat je niet te veel gaat doen, zeker met 2 kleine kinderen in huis.

Na 2 weken op controle gegaan waarbij de pleisters eraf mochten. Volgens de arts zag alles er perfect uit voor dit korte termijn na de behandeling, waaronder ook de littekens. Met dit nieuws was ik uiteraard super blij.

Kortom, ondanks de tegenvaller, een goede ervaring met Praktijk Gabriels. Het is nog steeds kort na de operatie om iets te kunnen zeggen over het eindresultaat, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt.

D
D

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: David Schiettecatte (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,1Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
D beveelt deze kliniek aan

31 december 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

88
29 november 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Jennifer

Een hele fijne praktijk met een heel team fijne mensen om je heen!

99
13 september 2019 Borstvergroting
“ Super blij! ” Anonieme gebruiker

Ik raad praktijk Gabriels en MFIV ten zeerste aan! Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en de goede zorgen van het personeel. Telefonisch…

96
23 augustus 2019 Borstvergroting
“ Ik werd goed geholpen voor me operatie en natuurlijk ook na mijn operatie , ik werd 2 keer op gebeld hoe het met me ging en telefonisch zijn ze ook heel goed bereikbaar ” Rachel

Ik vond het heel spannend maar ze hebben me goed op mijn gemak gesteld , bij de operatie hebben ze me ook hoed geholpen en ook toen ik bij kwam van de…