Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

88

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Ik heb nooit grote borsten gehad... Maar na de geboorte van ons 2e kindje, heb ik vrijwel niets meer overgehouden. Dit werd voor mij een struikelblok en ik werd erg onzeker. Deze zomer heb ik de knoop doorgehakt en besloten om te kijken naar een oplossing.
In augustus belde ik naar Diana Gabriels voor een intakegesprek en kon zeer snel bij haar terecht.
Tijdens dit gesprek was er voldoende gelegenheid voor passen, vragen en voorkeuren (je mag zelf terugkomen om te passen). Tevens werd er direct een afspraak ingepland met de chirurg (binnen 7 dagen) en ontving ik alle noodzakelijke informatie. Ik vond het zeer prettig dat ik geopereerd kon worden in het ziekenhuis bij ons in de buurt.
Op 19-12-2014 ben ik geopereerd en het is mij reuze meegevallen. De professionele begeleiding van het personeel en de chirurg was top. Dezelfde dag mocht ik naar huis om thuis te herstellen. Het ziekenhuis heeft een belsysteem om je pijn te monitoren en ook vanuit Diana Gabriels werd ik hiervoor benaderd. Het is nu een week geleden en enkele dag gaat het beter.

Ik ben erg blij met mijn besluit om mijn borsten te vergroten. Ik ben nu trots op mijn figuur en heb sinds lange tijd zin in zwemmen!

Afzender A

A
A

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Bas Rysavy (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
A beveelt deze kliniek aan

27 december 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

10
27 augustus 2019 Borstvergroting
“ Super ” Milena

After surgery i didint have a lot of pain also in kliniek personel was cool and helpfull . Thank you so much for my new boobies:)

99
13 september 2019 Borstvergroting
“ Super blij! ” Anonieme gebruiker

Ik raad praktijk Gabriels en MFIV ten zeerste aan! Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en de goede zorgen van het personeel. Telefonisch…

10
28 november 2019 Borstvergroting
“ Super prettig ervaren! ” Esther

Enorm blij met de keuze die ik heb gemaakt, er word door het personeel goed geluisterd naar je wensen. Ik wilde zelf graag 275cc maar echter na het…