Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

90

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Na lang piekeren heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken om een consult in te plannen bij Diana Gabriels.
Tot mijn verassing kon ik heel snel terecht voor het eerste gesprek. Ik heb het gesprek positief ervaren, maar geef als tip mee om je goed voor te bereiden, omdat er veel informatie op je afkomt. Wat ik fijn vond was dat ik een bepaald beeld / idee had, en dat Diana daar goed op in speelde. Ze gaf me een vertrouwd gevoel over de mogelijkheden en ze adviseerde mij dezelfde arts waar ik voor gekozen had (Frans Straten). Het tweede gesprek vond plaats in de kliniek met Dr. Frans Straten en ook dit gesprek verliep goed.

8 december '14 ben ik geopereerd in Kliniek Heyendael. Het personeel heeft me gelijk op mijn gemak gesteld en waren vriendelijk en professioneel. Na de operatie werd er goed voor me gezorgd en kreeg ik nog instructies mee voor thuis. We moesten 2 uur naar huis rijden en op basis van de medicijnen die ik nog in mijn lichaam had, was dit goed te doen. Thuis aangekomen moest ik wel goed rusten en aan de paracetamol.

Ik ben nu 2 weken verder en het herstel gaat goed. Ik heb alweer anderhalve dag gewerkt, dit was wel te doen, maar aan het einde van de dag werd dit wel zwaar (trekkend gevoel), ik ben secretaresse dus de handelingen zijn niet lichamelijk zwaar.

Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen, en het resultaat is ook erg mooi. Zoals je misschien ook bij andere ervaringen zult lezen, zullen de borsten nog veel veranderen. Op het moment zie ik elke dag wel verandering en ben ik blij met het resultaat.

C
C.

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Frans Straten (Cosmetische Plastische Chirurgie)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 9,5Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,5Persoonlijke service
C. beveelt deze kliniek aan

23 december 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

10
20 juni 2019 Borstvergroting
“ Top Service. ” Gi

Ik ben voor een consult geweest voor een borstvergroting,

98
03 oktober 2019 Borstvergroting
“ Fantastische arts, staat continue voor je klaar! ” Pamela

Tijdens het consult heeft Diana goed naar mijn wensen geluisterd, hierna heb ik dezelfde wensen besproken mer dokter Hupkens. Ik ging met een gelukkig…

93
22 augustus 2019 Borstvergroting
“ Professionele en persoonlijke kliniek, prachtig eind resultaat! ” Anonieme gebruiker

Tijdens mijn proces naar de borstvergroting heb ik mijn eerste consult gehad met Diana, vervolgens mocht ik meteen de volgende dag op gesprek komen…