Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

1-12-2014

Ik zat er al een tijdje over na te denken om een borstvergroting te doen, ik had van mijn zelf helemaal niks met het gevolg dat ik me geen vrouw voelde maar een jongen ik kwam toen via een vriendin terecht bij praktijk Gabriels, zij had daar zelf ook een borstvergroting gedaan en ik vond het bij haar erg mooi. Ik heb toen gebeld en kon die zelfde week al bij Diana zelf op consult, heb toen een datum geprikt en ben voor de operatie nog op consult geweest bij de behandelende chirurg zelf d'r w roosenburg een zeer vriendelijke man die mij op mijn gemak stelde en mij precies kon uitleggen wat hij ging doen en hoeveel cc er bij mij paste (300 cc) 2weken later was het dan zover ik moest om 10.30aanwezig zijn en ben om 10:30 geroepen om naar boven te komen ben daar goed begeleid, nogmaals een uitleg gekregen van wat er ging gebeuren en eventuele vragen.
Toen was het eindelijk zover 11:00 ik mocht de operate kamer in, om12:00 ongeveer werd ik wakker, had een beetje pijn maar met een goed medicijn trok t ook weg.
Ik was heel even misselijk, maar kon gelijk eten en drinken, om 13,30 kon ik plassen en mocht ik naar huis, ik ben nu heel blij met het resultaat heb nu cupmaat 75C het ziet er prachtig uit het is echt een aanrader. herstel periode viel reuze mee heb helemaal geen pijn ervaren alleen wat stijfheid.

D
Desiree

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Willem Roosenburg (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Desiree beveelt deze kliniek aan

13 december 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

10
25 februari 2019 Borstvergroting
“ Geweldig ! ” Maxime

Ik ben super geholpen bij praktijk gabriels ! Ook kon ik super snel terecht bij de chirurg nu mijn operatie 19 maart ! Super blij !

10
20 juni 2019 Borstvergroting
“ Top Service. ” Gi

Ik ben voor een consult geweest voor een borstvergroting,

96
05 maart 2019 Borstvergroting
“ Zeer tevreden ” Demy

De behandeling verliep uitstekend. Erg fijn medisch team die alle spanning weghaalde in de operatiekamer. Nazorg was ook prima. Tevreden met het…