Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Ik zat er al een tijdje over na te denken om een borstvergroting te doen, had van mijn zelf een 85C maar wilde toch wat groter< ik kwam toen via een vriendin terecht bij praktijk Gabriels, zij had daar zelf ook een borstvergroting gedaan en ik vond het bij haar erg mooi.
Ik heb toen gebeld en kon die zelfde week al bij Diana zelf op consult, heb toen een datum geprikt en ben voor de operatie nog op consult geweest bij de behandelende chirurg zelf ( DR. D.A.U.M. Schiettecatte) een zeer vriendelijke man die mij op mijn gemak stelde en mij precies kon uitleggen wat hij ging doen en hoeveel cc er bij mij paste ( 400cc/450cc) wij hebben uiteindelijk voor 400 gekozen.
na 8 weken was het dan zover ik moest om 09:30 aanwezig zijn ik ben om 10:00 geroepen om naar boven te komen ben daar goed begeleid, nogmaals een uitleg gekregen. Toen was het eindelijk zover ik mocht de operate kamer in, om 11:30 ongeveer werd ik wakker, had geen pijn was niet misselijk, kon gelijk eten en drinken, om 13:00 u kon ik plassen en mocht ik naar huis, ik ben nu zeer blij met het resultaat heb nu cupmaat 85E. ziet er prachtig uit het is echt een aanrader. herstel periode viel reuze mee heb helemaal geen pijn ervaren alleen wat stijfheid.

P
Pearl

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: David Schiettecatte (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Pearl beveelt deze kliniek aan

12 december 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

84
01 mei 2019 Borstvergroting
“ Prima praktijk ” L

Mijn ervaring met de praktijk is goed. Ik heb geen bijzonder negatieve situaties mee gemaakt. Verwacht niet dat je heel persoonlijk wordt geholpen…

93
25 februari 2019 Borstvergroting
“ Super ” Shannon

Borstvergroting ondergaan en na een week alweer kunnen beginnen met werken nog steeds super blij mee

94
22 mei 2019 Borstvergroting
“ Heel goed geholpen! ” Kyrá

Op consult krijg je heel eerlijk advies. De dag van de operatie was ik heel zenuwachtig door goede personeel en me chirurg zorgde ze meteen dat weer…