Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

86

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Na 8 jaar eindelijk besloten om de stap te nemen: Borstvergroting.
Na lang zoeken op internet en veel reviews te hebben gelezen kwam ik uit bij de kliniek Gabriels. Ik heb via de mail contact gezocht en kon vrij snel ( binnen 2 weken ) op consult komen. Ik ben samen met mijn partner na de kliniek gereden, vervelend was dat ik op de verkeerde locatie stond en dat ze me vergeten te mailen waren. De vrouw achter de Balie heeft contact opgenomen met diana zelf en kon na de andere kliniek rijden om daar toch mijn consult te hebben. Dit hebben wij ook gedaan. Na een best lange wachttijd en verkeerde locatie zag ik het allemaal niet meer zo zitten, eenmaal het gesprek ingegaan met diana had ik weer positief gevoel erover. Ze neemt tijdens het consult alle tijd om je vragen te beantwoorden. Ik kreeg tijdens het consult ook siliconen in een sportbh om te zien wat het resultaat ongeveer zou zijn als ik het zou doen. Ik heb toen gelijk een afspraak bij de kliniek laten maken in Uden met de arts die de operatie zou uitvoeren. Dit was een week later.

Tijdens het gesprek met de arts en de kliniek / ziekenhuis te hebben gezien en gesproken wist ik dat Ik de juiste keuze had gemaakt om de borstvergroting te laten uitvoeren. Ik heb uiteindelijk voor 350 cc gekozen omdat ik ze niet te klein wilde hebben. Op 14 nov was het dan zover, eindelijk kreeg ik wat ik al die 8 jaar op gewacht had. Tijdens de opname was het personeel erg vriendelijk. Ook kwam van te voren de arts nog bij me om me op me gemak te laten voelen. De operatie duurde zelf maar een klein uurtje en was binnen twee uur weer terug bij mijn partner. Ik was heel emotioneel omdat mijn droom eindelijk was waar geworden. De arts is na de operatie nog langs geweest dit vond ik erg fijn. De kliniek / ziekenhuis is erg vriendelijk en hygienisch. Ben enorm fijn geholpen en heb weinig last van de operatie gehad. Ben drie dagen ziek geweest van narcose omdat ik daar slecht tegen kan maar wat pijn is het heel goed te doen.

Om kort te zeggen: ik ben blij dat ik het eindelijk heb gedaan, het resultaat is schitterend en ben dolblij met mijn borsten.

A
Ashley

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Bram Keulers (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Ashley beveelt deze kliniek aan

26 november 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

10
27 mei 2020 Borstvergroting
“ Super tevreden met mijn 450CC! ” Denise

Ik ben zooo blij met het resultaat.

93
29 mei 2020 Borstvergroting
“ Super! ” Raymonda

Ik ben heel tevreden en super behandeld geworden bij hun tijdens mijn behandeling. Ook voor eventuele vragen erna waren ze goed bereikbaar. Alles heel…

83
27 mei 2020 Borstvergroting
“ Heel erg blij.met eind resultaat ” Monique

Operatie verliep vlot, herstel duurde iets langer maar prachtig eind resultaat.