Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

94

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

In eerste instantie wilde ik een heel verhaal beschrijven over mijn ervaringen en waarom ik graag een borst vergroting wilde laten doen. Ik denk persoonlijk niet dat iemand hierop zit te wachten. Iedereen heeft zijn eigen redenen om een borstvergroting te laten doen. Wat ik vooral belangrijk vind is om te laten weten hoe ik Praktijk Gabriels heb ervaren, de behandelende arts en de kliniek en de verpleging opzich.
De eerste afspraak die in met Diana had liep een beetje in het water.
Ik kwam aan bij de praktijk (in Amstelveen) maar deze was gesloten. Volgens de receptie zou ik gebeld zijn om de afspraak te annuleren maar ik heb dit telefoontje nooit gehad (en dan had eventueel wel even mijn voicemail ingesproken kunnen worden). Ik was natuurlijk redelijk geïrriteerd omdat ik een redelijk eind moest reizen om bij de praktijk te komen. Zij hebben dit juist opgelost door mij de volledige reis kosten terug te betalen en gelijk een nieuwe afspraak te plannen.
De tweede afspraak ging gelukkig wel door. Wat ik wel vervelend vind is dat ik ander half uur heb zitten wachten op mijn afspraak. Mijn afspraak stond gepland voor 7 uur, maar helaas kon ik pas om half 9 terecht. Ik begrijp dat er soms een gesprek uit kan lopen maar misschien is het dan verstandig om de afspraken niet zo dicht op elkaar te plannen. Het gesprek met Diana zelf heb ik als erg prettig ervaren. Diana is een ontzettend aardige vrouw en ze heeft verstand van het vak. Je wordt dan ook niet gezien als een nummer of de zoveelste die haar borsten laat vergroten. Uit het gesprek met Diana kwam naar voren dat ze mij behandelend arts Frans Straten aanraden en prothese maat 375 cc.
In september had ik dan ook het gesprek met de arts Frans Straten. Ook hier heb ik ruim een uur zitten wachten op het gesprek met de arts. Deze keer moest ik afreizen naar Barendrecht en als je vanuit de kop van Noord Holland moet komen is dit opzich al een behoorlijke reis. Zeker als je dan een afspraak hebt om 20:00 uur en je pas om 21:00 naar binnen mag is dit naar mijn idee erg vervelend.
Het gesprek met Frans Straten is goed verlopen. Ik heb opnieuw wat prothese in een sport BH mogen passen om te kijken of dit nog steeds mijn voorkeur had. Ik heb er voor gekozen om de prothese maat 350 cc te doen omdat dit bij mijn figuur beter zou aansluiten.
Op 10 november was het dan zover, mijn Borstvergroting in Kliniek Heyendael in Nijmegen. Ik ben ontzettend tevreden over de verzorging, de uitleg, het geduld en de vriendelijkheid van het personeel in Kliniek Heyendael. Ik heb de gehele dag als prettig ervaren en ik raad deze Kliniek dan ook zeer zeker aan als behandel plaats.
Mijn eind oordeel over het hele proces is dan ook zeer goed en ik raad Praktijk Gabriels dan ook zeker aan voor een eventuele borstvergroting.

C
Cathelijne

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Frans Straten (Cosmetische Plastische Chirurgie)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Cathelijne beveelt deze kliniek aan

22 november 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

96
23 augustus 2019 Borstvergroting
“ Ik werd goed geholpen voor me operatie en natuurlijk ook na mijn operatie , ik werd 2 keer op gebeld hoe het met me ging en telefonisch zijn ze ook heel goed bereikbaar ” Rachel

Ik vond het heel spannend maar ze hebben me goed op mijn gemak gesteld , bij de operatie hebben ze me ook hoed geholpen en ook toen ik bij kwam van de…

99
31 oktober 2019 Borstvergroting
“ Uitstekken ” Nina

Erg tevreden! , ik werd goed geadviseerd door drs. p Grabietz . De verzorgende waren erg lief...en drs. p Grabietz hij is super lief dokter…

97
26 augustus 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Talitha

Ik heb diana gabriels / Hupkens een top score gegeven omdat ik erg tevreden ben met het resultaat