Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

98

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Fijne kliniek met deskundig advies. De behandeling is erg goed gegaan, mede door de deskundigheid van de arts dokter Karim.

Het consult gesprek had ik met Diana Gabriels, een hele openlijke, vriendelijke en professionele dame. Ze kwam met een heel goed advies en luisterde naar mijn wensen. Tijdens het gesprek haalde ze dokter Karim om ook zijn advies te vragen, omdat ik een fitness atleet ben en daardoor wellicht niet een prothese onder de spier moet laten plaatsen. Samen hebben ze mij een goed advies gegeven waar ik heel blij mee ben. Hun advies aan mij: Mentor Cohesive 2 450cc rond voor de spier.
Ik kon echt al snel terecht in (Praktijk Gabriels) kliniek Amstelveen. Om half 8 werd ik daar verwacht en ben om half 9 geopereerd. Alles stappen die gedaan werden, werd duidelijk gecommuniceerd. Dit vond ik heel prettig.
Na de behandeling werd ik redelijk snel wakker en werd er gezellig met mij gepraat. Ook kon ik alles al heel snel en mocht ik snel weg. Wel werd alles goed gecontroleerd of ik wel weer goed bij was. De operatie is heel goed gegaan en erg professioneel gedaan, dat is ook 1 van de redenen dat ik snel weg mocht en ook zo snel opknapte.
Ik kreeg netjes een envelop met nazorg documentatie en een recept voor pijnstilling mee.
Een dag later werd ik netjes gebeld en werd er gevraagd of alles goed ging en alles naar wens is gegaan.

Ik ben nu een week verder en voel me heel goed. De pijn viel reuze mee!! Het vocht is vrijwel ook uit mijn borsten en ben heel blij met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit :-)

Deze kliniek raadt ik zeker aan bij andere mensen.

E
E.A.

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Refaat Karim (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,4Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 9,5Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
E.A. beveelt deze kliniek aan

13 november 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

99
31 oktober 2019 Borstvergroting
“ Uitstekken ” Nina

Erg tevreden! , ik werd goed geadviseerd door drs. p Grabietz . De verzorgende waren erg lief...en drs. p Grabietz hij is super lief dokter…

10
02 december 2019 Borstvergroting
“ Ontzettend goed geholpen, hele lieve mensen en een PRACHTIG resultaat! ” Dana-Jane

Dokter Hupkens is echt een hele aardige man en begrijpt exact wat je wilt. Ontzettend goed geholpen door de mensen van het praktijk in Vlaardingen,…

88
22 augustus 2019 Borstvergroting
“ Super tevreden met resultaat! ” Ghizlan

Ik ben tevreden over de werkwijze van de kliniek en de behandeling en het verdere verloop na de operatie en contact met de arts! Het resultaat is meer…