Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

70

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Uiteindelijk geholpen door Dr. Schietecatte nadat Dr. Koeijers(aangeraden door Diana) mij niet kon opereren i.v.m. een oproep in het ziekenhuis. Diana was erg behulpzaam en belde mij nog even op wat er precies aan de hand was en waarvoor ik uiteindelijk voor David had gekozen. Verder was mijn geplande operatie bij Schiettecatte ook verplaats i.v.m. een oproep in het ziekenhuis. Hierdoor was ik best wel boos aangezien het al de tweede keer was dat mijn operatie niet door ging. Uiteindelijk ben ik er samen met de praktijk uitgekomen doordat ik het geld van mijn sportbeha terug kreeg, en ook nog een nieuwe kreeg opgestuurd. Hier was ik erg tevreden over. Op de dag van de operatie was alles super snel gegaan. Dit vond ik erg prettig, omdat ik al zenuwachtig was en ik maar liever had dat alles zo snel mogelijk achter de rug zou zijn. Uiteindelijk heb ik wel 25 cc minder gekregen dan ik had gehoopt, maar dit had te maken met de wond genezing (anders zou mijn huid te strak zijn rondom de silicoon). Hieruit kan ik wel concluderen dat er echt verantwoordt werk wordt geleverd en dat gezondheid en een voorspoedige genezing voorop staat. Kortom ik zou iedereen praktijk Gabriels aanraden, en Dr Schietecatte.

D
Daisy

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: David Schiettecatte (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,3Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 6,0De behandeling
  • 7,1Persoonlijke service
Daisy beveelt deze kliniek aan

23 oktober 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

10
10 februari 2019 Borstvergroting
“ Wat heeft de kliniek mij goed geholpen met name Dr.gabrietz een man met gouden handen . Wat ben ik blij met het resultaat ” Britt

Dr.gabrietz raad ik zeker aan luisterd naar je wensen en is zeer eerlijk hij heeft mijn droom werkelijkheid gemaakt top platischchirug!

10
25 februari 2019 Borstvergroting
“ Erg blij mee ” Jolanda

Na 20 jaar eindelijk mijn droom gerealiseerd, erg aardige dokter, heel blij met het resultaat, had het veel eerder moeten doen!

94
25 februari 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Diantha

Ik ben nog herstellende van mijn borstvergroting. Maar nu al dik tevreden. Bij mijn eerste consult werd ik geholpen door een vriendelijke jonge dame.…