Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

98

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”


Na 7 jaar had ik begin dit jaar besloten mijn wens in vervulling te laten gaan. De borstvergroting zal er dit jaar komen.
Ik heb afspraken gemaakt bij verschillende klinieken om eens wat rond te kijken. Mijn eerste afspraak vond plaats bij Praktijk Gabriels.

Buiten het feit dat mijn gevoel meteen goed was bij de praktijk, was ook de prijs zeer aantrekkelijk. Ik was vastbesloten niet over de grens te gaan, omdat er altijd was mis kan gaan en ik zeker niet de behoefte zou hebben dan weer een lange rit te moeten maken. Tijdens de intake heb ik ook meteen de operatie datum vast kunnen zetten, mijn gevoel was immers zo goed bij Praktijk Gabriels.

De begeleiding naar de operatie is goed verlopen en alles volgens afspraak. De informatie over voor- en nazorg was compleet. Ik ben uiteindelijk op 30 september geopereerd en zit net 2 weken in mijn herstel.

Ik zit nog volop in mijn herstelproces, maar ben al ontzetten blij met het resultaat.

Ik ben van mening dat er bij Praktijk Gabriels echt wordt geluisterd naar het geen wat een ieder graag zou willen. Dit is natuurlijk verschillend per persoon.

Mijn wens is absoluut vervuld.

Iris

I
Iris

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,5Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,1Persoonlijke service
Iris beveelt deze kliniek aan

22 oktober 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

86
31 oktober 2019 Borstvergroting
“ Borstvergroting! ” Anonieme gebruiker

Ik ben super fijn behandeld door de medewerkers en doktoren, telefonisch altijd goed te woord gestaan en ontzettend blij met het eindresultaat. Alles…

97
31 augustus 2019 Borstvergroting
“ Toppp! ” Melissa

Ik werd goed geholpen zowel voor als na de operatie , echt een top kliniek en ben heel blij met het resultaat ik raad dr,hupkes echt aan en de service…

94
13 september 2019 Borstvergroting
“ uitstekend ” Anonieme gebruiker

goeden nazorg en kliniek goed verzorgt en goed geinformeerd ben tevreden resultaat zeker aanrader na controlen zeer goed