Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

88

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Op 1 september 2014 had ik mijn borstvergroting. Voor de zomervakantie had ik besloten het te gaan doen en na een hele zomer wachten was het eindelijk zo ver. Onverwacht was ik niet zenuwachtig voor de behandeling en was ik om 7 uur s'morgens klaar wakker om naar de kliniek te gaan. Ik werd rond 10 uur geholpen en was binnen een uur klaar. Helemaal suf uit de narcose kon ik mijn nieuwe borsten zien worden ingebonden in mijn sport BH.

Na wat uurtjes slaap kon ik goed het resultaat bekijken; ze waren aardig opgezwollen maar het zag er al heel goed uit! De eerste nacht heb ik slecht kunnen slapen omdat ik normaal gesproken een echte buikslaper ben, maar na 5 dagen kon ik al voorzichtig op mijn zij gaan liggen en sliep ik weer goed.

Alles is bij mij voorspoedig verlopen. Na 1 week thuis begon ik weer met werken (kantoorbaan) en dit ging goed! Nu inmiddels anderhalve maand later ben ik "ontslagen" uit de kliniek, de hechtingen zijn volledig opgelost en alles ziet er goed uit. Uiteraard mag ik voor vragen of onduidelijkheden altijd nog even langs komen.

Tot nu toe ben ik erg tevreden met de behandeling en met de kliniek (ondanks wat slordigheidfoutjes bij het inplannen van een controle afspraak).

J
Jose

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Frans Straten (Cosmetische Plastische Chirurgie)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,8Klantvriendelijkheid
  • 6,9Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Jose beveelt deze kliniek aan

20 oktober 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

90
23 september 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Manon

Er werd goed naar mijn geluisterd wat mijn wensen waren. En werd ook erg gerustgesteld voor en na de operatie het hele team was zo lief. Ben erg blij…

73
22 augustus 2019 Borstvergroting
“ Super ” Anonieme gebruiker

Heel klantvriendelijk. Kon super snel terecht en binnen 2 weken geopereerd.

82
28 november 2019 Borstvergroting
“ Mooi resultaat ” Alicia

juli 2019 ben ik op consult geweest bij Diana. Bij aankomst werd ik gelijk goed in ontvangst genomen door het personeel. Ik werd door Diana geholpen…