Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

91

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

15 jaar geleden heb ik een borstverkleining gedaan omdat ik, wegens een operatie als baby, cup verschil had. Door de jaren heen heb ik altijd wel aan een borstvergroting gedacht omdat er destijds best veel weefsel bij mij was weggehaald maar ik dacht altijd dat het niet te betalen was. Via een kennis hoorde ik van Praktijk Diana Gabriels én dat het redelijk betaalbaar was. Ik heb toen gelijk een consult aangevraagd en werd erg goed geadviseerd door Diana. Ik kreeg een sportbeha en die werd gevuld met implantaten. Daarna kwam er een strak shirtje overheen om te kijken of de cup goed was. Dit was voor mij perfect! Je kan binnen twee weken geholpen worden nadat je een verplicht gesprek hebt gehad met de uitvoerende arts, die Diana adviseert. De arts loopt alle medische zaken met je na en kijkt nogmaals welke implantaten het beste bij jou passen. Daarna besluit hij (eventueel) i.o.m. de anesthesioloog of de operatie door kan gaan.

Afgelopen maandag was de operatie. Ik moest er om 9.00 uur zijn. Ik werd om 9.30 uur geopereerd. De artsen kwamen van te voren nog even langs om alles met mij door te nemen. Op de OK waren ze ook erg aardig en vertelde ze stap voor stap wat ze gingen doen. Om 10.15 uur werd ik wakker gemaakt door één van de verpleegkundigen en moest gelijk mijn sportbeha omdoen. Ze waren goed gevuld zag ik! Ik kreeg direct een beschuitje en een kopje thee. Na een aantal medische checks, moest ik naar de wc en mocht ik daarna naar huis. Om 11.00 uur liep ik de kliniek uit en om 12.30 uur was ik thuis.

Het is nu 5 dagen later en ik heb weinig pijn gehad. Ik kan al veel dingen pijnvrij doen zoals; koken, was draaien, vaatwasser inruimen, haren wassen in de wasbak etc. As maandag ga ik weer werken! Ik zou eigenlijk 2 weken thuis blijven maar dat vind ik echt onzin omdat ik geen pijn heb. Natuurlijk doe ik wel rustig aan en licht werk.

Ik ben erg blij met het resultaat. Ze zijn nog wel gezwollen en nog niet helemaal in vorm maar dit moet zich in de aankomende weken vormen.

Ik kan het iedereen aanraden die aan het twijfelen is!

M
Marjan

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: David Schiettecatte (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,4Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,3Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Marjan beveelt deze kliniek aan

17 oktober 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

10
27 augustus 2019 Borstvergroting
“ Super ” Milena

After surgery i didint have a lot of pain also in kliniek personel was cool and helpfull . Thank you so much for my new boobies:)

98
04 oktober 2019 Borstvergroting
“ Super tevreden! ” Angelina

91
28 november 2019 Borstvergroting
“ Geweldig ” Zehra

Onlangs heb ik een borstvergroting ondergaan. Ik werd geopereerd door drs. Grabietz. Tijdens het consult heeft hij naar mijn wensen geluisterd en mij…