Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

91

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Na jaren twijfelen dit jaar definitief besloten om voor een borstvergroting te gaan. Na grondig onderzoek terecht gekomen bij Diana Gabriels. Ik had vele positieve ervaringen gelezen over Frans Straten. Ik vond zijn resultaten mooi, ogen natuurlijk en hij werkt ook via Diana Gabriels. Het fijne is dat de Praktijk Gabriels bij mij in de buurt is. Dus daar op een oriënterend gesprek geweest. Eerste indruk was redelijk positief. Vriendelijke vrouw, neemt de tijd voor je en doordat zij met verschillende artsen werkt kan zij je ook een arts adviseren die aan jou wensen voldoet. Alleen voor mij ging zij de eerste keer te snel met afspraken maken en bij de eerste prothese al het aantal cc vast te leggen. Voor mij was het prettige geweest verschillende aantal cc’s te passen om zo een goede indruk te krijgen van het formaat. Na het gesprek met Diana op gesprek geweest bij de arts in Amstelveen. Een prettige arts en ik zou ook zo door hem geopereerd willen worden. Hij adviseerde mij een maat groter met een stevigere prothese en dat ik ook wat ik zelf wilde. Dat de prijs met € 300 omhoog ging was een verrassing, want dit was mij vooraf niet duidelijk gemaakt en kon ik ook niet achterhalen op de website. Na het gesprek met de arts ging ik ontzettend twijfelen. De afspraak voor de operatie had ik meteen afgezegd. Ik wilde er nogmaals goed over nadenken. Uiteindelijk nog een consult aangevraagd bij Praktijk Gabriels voor een gesprek met Frans Straten. Vriendelijke man en neemt ruim de tijd voor je. Ik wist definitief dat ik door hem geopereerd wilde worden. Vervolgens afspraak gemaakt voor de operatie. Tja en daarna kwamen de twijfels weer. Weer om een consult gevraagd bij Praktijk Gabriels. Alle lof voor de meiden aan de telefoon, want ze doen er alles aan om aan je wensen te voldoen. Nogmaals gesprekken inplannen op de tijdstippen die voor mij het beste uitkomen en ook deden ze alle moeite om mij op de dag geopereerd te krijgen die ik wilde. Na nogmaals een gesprek met Diana, alle protheses te hebben gepast heb ik een definitief besluit kunnen nemen. Met een zeer goed gevoel ben ik 23 september geopereerd door Frans Straten in Groesbeek.
Daar kom je in een warm bad terecht. Wat een ontzettende vriendelijke mensen werken daar, maar dan ook echt iedereen. Vanaf het moment dat ik daar kwam totdat ik de deur uit liep ben ik uiterst vriendelijk geholpen en niets was teveel. Ontzettend gelachen met de zusters, anesthesiste en ook Frans Straten die toch wel zeker wilde weten of ik niet voor een maat groter wilde, want die lag ook op de ok. Goed ik kan nog meer vertellen, maar daar heb ik dan nog een aantal blz voor nodig en ik ben alleen maar positief.
Ik ben echt een speurder en heb jaren gezocht naar informatie. Zeker ook alle negatieve berichten gelezen over Diana, maar ik kan oprecht zeggen dat zij, haar personeel en de artsen waarmee zij werkt deskundig zijn en de tijd nemen die je nodig hebt om een goed besluit te nemen.
Ik ben zeer tevreden met de gang van zaken en ben nog nooit zo ontspannen een operatie tegemoet gegaan. Praktijk Gabriels, Frans Straten en de kliniek in Groesbeek is een echte aanrader.

S
S

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Frans Straten (Cosmetische Plastische Chirurgie)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,5Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
S beveelt deze kliniek aan

27 september 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

10
27 mei 2020 Borstvergroting
“ Top! ” Giovanna

Ik ben 28feb geopereerd, alles verliep soepel en was zelfs een half uur eerder aan de beurt. Eenmaal in de ok ging het mega snel en voor ik t wist…

91
26 mei 2020 Borstvergroting
“ Borstvergroting ” Thyra

Onlangs op vrijdag 13 maart een borstvergroting gehad via Diana Gabriels.

96
11 december 2019 Borstvergroting
“ Echt heel blij ” Eva

7 weken na me operatie en wat ben ik blij met het resultaat!