Ervaring bij Allurion Kliniek

Beoordeling Maagballon

88

“Aanrader”

Al 2 jaar gegoogeld en reviews gelezen, toen beslissing gemaakt info op te vragen, binnen 24 uur terug gebeld, afspraak binnen 10 dagen, meteen gedaan, dit is fijn om dan ook door te pakken.
Dag van behandeling in kantoor pand heel toegankelijk, Dokter Edo en assistente zeer professioneel klein intake gesprek waar je nog kan vragen, no pressure.
Ballon is verpakt alsof het een pepermuntje is aan een superdun draadje wat je inslikt met water, echt zo simpel. Terwijl je vragen stelt wordt ballon gevuld, merk je echt niks van! even inwegen en naar huis. thuis gekomen rustig aan doen, als je misselijk wordt gewoon even focussen op je ademhaling. Tijd voor jezelf nemen en reflecteren plus realiseren dat er bij wijze van een volle maaltijd al in zit.

2 dagen op de bank gezeten en altijd op je linkerzij slapen. Als je dat niet gewend bent zou ik al vast gaan oefenen want op je rug of ander zij is heel ongemakkelijk. Voedingscoach Marcel elke 14 dagen video gesprek, die leert je nadenken wat gezond eten is. echt heel veel van geleerd, rare is dat het allemaal heel logisch is maar met zijn hulp ga je het beter inzien en beter boodschappen doen. 1 ding is je moet echt serieus de tijd nemen voor jezelf en in mijn geval, verjaardagen en feestje afgezegd met excuses dat ik ziek was. Door 3 maanden focus van 106 kilo naar 94 kilo, 12 kilo verdwenen, nu zeker nog 4 kilo eraf in de volgende 3 maanden omdat Marcel mij geleerd heeft hoe te eten! Raad dit iedereen aan, zou het morgen zo weer doen, maar neem de tijd!.
Dr Edo en Marcel, bedankt!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Allurion Kliniek

Specialist: Edo Aarts (Bariatrisch chirurg.)

Behandeling: Maagballon

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

13 september 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Allurion Kliniek

96
26 maart 2020 Maagballon
“ Pittig maar goed ” Anonieme gebruiker

De eerste twee dagen zijn geen lolletje. Maar het team onder leiding van Edo en Annemarie slepen je erdoor heen

80
01 juli 2022 Maagballon
“ Prima ” Anonieme gebruiker

Plaatsing ballon was vervelend maar zeker niet pijnlijk.

10
10 november 2021 Maagballon
“ Dankbaar ” Anonieme gebruiker

Ik was al jaren bezig met mijn gewicht. Ik kom van 113 kg en was op eigen kracht al behoorlijk wat afgevallen maar daarna stokte het op 93 kg. Nog…