Ervaring bij Ageworth

Beoordeling Ooglidcorrectie

10

“Internationale klant - uitstekende ooglidcorrectie en het reizen waard!!!”

Ik ben van Ireland speciaal naar Nederland gereisd voor een bovenooglidcorrectie bij dr David. Ik kende hem nog van Faceland en ik wist vanaf het begin al dat als ik ooit een ooglidcorrectie zou laten doen, dan zou het door dr David zijn. Ik vond het ook heel fijn dat er een optie was voor online consult aangezien ik niet Nederland woon. Na een consult met de dokter heb ik heel snel de operatie ingepland en mijn vliegtickets geboekt.
Ik was heel nerveus op de dag van de operatie maar dr David en zijn assistent hebben mij gerust gesteld voor en tijdens de operatie. Alles verliep heel soepel en zonder enige pijn of ongemak. Ik werd heel vriendelijk ontvangen door de dames achter de balie. Vriendelijk personneel, heel mooi en schoon kliniek en ik kreeg veel persoonlijk aandacht. Wat dat betreft vind ik Ageworth veel beter dan andere klinieken in Nederland. Vandaag werden mijn hechtingen verwijderd (ook pijnloos) en het resultaat is schitterend!! Ik zie niet eens een litteken en mijn ogen zijn zoveel mooier en opener geworden. Ik heb geen boze/vermoeide blik meer. Naar mijn mening is dr David de beste arts in Nederland als het gaat om ooglidcorrecties, dus ik raad het 100% aan!! Het was het reizen zeker waard.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Ageworth

Specialist: David Y Hamraz (Cosmetisch arts KNMG)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

30 mei 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Ageworth

10
02 april 2024 Ooglidcorrectie
“ Professioneel en vriendelijk ” Anonieme gebruiker

Mijn ervaring met Ageworth Kliniek voor mijn ooglidcorrectie was absoluut fantastisch! Het team was niet alleen professioneel, maar ook ontzettend…

10
13 maart 2024 Ooglidcorrectie
“ Dokter david is een beste arts ” Anonieme gebruiker

De operatie is echt zoo goed gegaan dan verwacht heel erg blij met eindresultaat nu al hiebij in goede handen ik kom hier zeker terug.

10
05 januari 2024 Ooglidcorrectie
“ Snel herstel en zeer goed behandeld ” Tugce

Behandeling is erg snel en fijn verlopen. De nazorg Is erg goed gegaan geen pijn gehad. En erg snel hersteld!