Liquid Facelift ervaringen

Gesorteerd op

10
26 februari 2019 Liquid Facelift
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Liquid Facelift) ” Krisina

erg professioneel en vriendelijk, mijn gezicht straalt weer. Ik zie er natuurlijk, jong en mooi uit weer.

10
26 februari 2019 Liquid Facelift
“ Beoordeling Blumberg Clinics (Behandeling: Liquid Facelift) ” Jennifer

Ik kom al jaren bij dr. Imani. Resultaat is altijd mooi en natuurlijk. Ik ben er heel erg blij mee, ook mijn vriendinnen vinden het prachtig.

92
22 februari 2019 Liquid Facelift
“ Hofkliniek te Voorburg Dokter Gündogdu ” Izzet Engin

Hofkliniek te Voorburg Dokter Gündogdu. Ga je voor kwaliteit, hygiëne en voor een natuurlijke look met iets extra’s dan ben je zeker in de goede…

86
07 februari 2019 Liquid Facelift
“ Liquid facelift workshop ” Anonieme gebruiker

Nu 2 x voor een liquid face lift workshop en 2x voor Botox behandeling geweest.

90
26 januari 2019 Liquid Facelift
“ Uitstekend ” Eveline

Mooie symmetrie in mijn gezicht gekregen door de liquid facelift. Annemarie is zeer vakkundig en behulpzaam met informeren over de behandeling.…

10
24 januari 2019 Liquid Facelift
“ Echt heel fijn geholpen ” Carola

Van het intake gesprek tot aan de check up, het was een hele goede ervaring. En ik ben erg tevreden over het resultaat!

88
10 januari 2019 Liquid Facelift
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Liquid Facelift) ” Sabine

Rustige relaxte sfeer, zowel dokter als praktijk

10
10 januari 2019 Liquid Facelift
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Liquid Facelift) ” Eva

Goed advies, Professionele aanpak.

97
10 januari 2019 Liquid Facelift
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Liquid Facelift) ” Linda

Er wordt ruim de tijd genomen voor de intake wat je wensen zijn

10
10 januari 2019 Liquid Facelift
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Liquid Facelift) ” Naomi

Goed advies over mijn huid gekregen. Wordt goed naar mijn wensen gekeken