Liposuctie ervaringen

Gesorteerd op

83
20 augustus 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Liposuctie) ” Lon

Ik voel me tijdens het hele traject serieus genomen in alle opzichten. Medische staf verstaat zijn vak. De behandeling is me meegevallen, houd wel…

80
20 augustus 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Liposuctie) ” Anonieme gebruiker

Klantvriendelijk, stellen je op je gemak, nemen je serieus, denken met je mee, vakkundig en mooi resultaat!

10
17 augustus 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Liposuctie) ” Caroline

Als je wil, gewoon doen!

78
13 augustus 2019 Liposuctie
“ Bestaan er dan toch wonderen ” Anonieme gebruiker

Bestaan er dan toch wonderen??

10
01 augustus 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Medisch Centrum 't Gooi (Behandeling: Liposuctie) ” Iris

Ik heb de behandeling, voorzorg en nazorg, als erg prettig ervaren. Ben ontzettend tevreden met het resultaat.

10
30 juli 2019 Liposuctie
“ uitmuntend ” Angelique

ik heb 7 jaar geleden liposuctie uit laten voeren in belgie helaas was ik na 4 maanden 8 kilo zwaarder dus was ik best huiverig voor om het weer te…

80
29 juli 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Liposuctie) ” Rina

Operatie viel mee. Herstel ging goed. Resultaat is mooi. Ben meer dan tevreden met het resultaat.

96
29 juli 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Liposuctie) ” Anonieme gebruiker

Fijne ervaring door het personeel wat kundig en ervaren overkomt. Ze zijn erg vriendelijk en stellen je op je gemak. Dikke pluim!

91
29 juli 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Liposuctie) ” Anonieme gebruiker

Ik ben tevreden over hoe de behandeling is gegaan en over het eindresultaat.

96
26 juli 2019 Liposuctie
“ Uitstekend ” Brigitte

Hele goede chirurg, verpleegsters en anesthesist, zeer lievexzorgvuldige mensen, voelde me echt op mijn gemak.