Liposuctie ervaringen

Gesorteerd op

10
16 april 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Medisch Centrum 't Gooi (Behandeling: Liposuctie) ” F.D.

Als je een behandeling wilt gaan doen, hoef je niet verder te zoeken. Vanaf het allereerste contact tot de laatste keer, geweldig goed en fijn…

93
08 april 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Velp (Behandeling: Liposuctie) ” W

De begeleiding en behandeling waren van A tot Z prima voor elkaar. Ben meer als tevreden

88
08 april 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Velp (Behandeling: Liposuctie) ” Christel

fijne persoonlijke benadering

10
04 april 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Liposuctie) ” Esther

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en het resultaat! Deskundige artsen en uiterst

91
19 maart 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Medisch Centrum 't Gooi (Behandeling: Liposuctie) ” Suzanne

Resultaat super positief, niet alleen esthetisch, maar zeker ook het betere gevoel: minder druk van binnen uit!

10
19 maart 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Blumberg Clinics (Behandeling: Liposuctie) ” H.

Ik heb een Lipo behandeling gedaan nauwkeurig gedaan. Geweldige resultaat! ben super blij met mijn nieuwe gezonde uitstraling bedankt Dr. Imani!

10
19 maart 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Blumberg Clinics (Behandeling: Liposuctie) ” H.

Behandeling ging heel goed. Veel beter dan ik had verwacht.

10
15 maart 2019 Liposuctie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Het onthaal verliep zeer gemoedelijk, de medewerksters zijn enorm vriendelijk en behulpzaam, ik voelde mij meteen op mijn gemak.

10
15 maart 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Liposuctie) ” N

De cijfers zeggen voldoende!

99
14 maart 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Medisch Centrum 't Gooi (Behandeling: Liposuctie) ” Anne

Je wordt zeer prettig en deskundig geholpen. Van te voren goed voorbereid op wat er ging komen en ook prettige nazorg.