Haartransplantatie ervaringen

Gesorteerd op

95
22 juli 2019 Haartransplantatie
“ Aanrader ” Anonieme gebruiker

Mocht je een haartransplantatie willen ondergaan, raad ik deze kliniek aan. Vanaf het moment van je aanvraag tot lang na je behandeling krijg je alle…

10
20 juli 2019 Haartransplantatie
“ Superblij met mijn haartransplantatie! ” Jorick

Het was voor mij zeer moeilijk een keuze te maken tussen alle klinieken/artsen. Na wellicht wel een jaar van research bij Eberson uitgekomen.

99
19 juli 2019 Haartransplantatie
“ Zeer tevreden! ” Frank

Na veel vergelijken en lezen kwam ik bij deze kliniek uit voor een haartransplantatie op 17 en 18 juli 2019. Het bleek de juiste keus: het is een…

91
19 juli 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Hairplus medical care (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

n.v.t

99
19 juli 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Hairplus medical care (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

n.v.t

10
19 juli 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Haartransplantatie) ” Jaqueline

Deskundig advies (begin eerst met een proefsessie), zeer klantvriendelijk, begripvolle medewerkers en oprechte aandacht.

86
18 juli 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Eerlijk advies gekregen wat heel fijn en vertrouwd is.

10
18 juli 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” A.V.

Heel duidelijke informatie vooraf, tijdens en na de behandeling.

98
18 juli 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Bram

Nacontrole op 12-7-2019.

90
18 juli 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Steven

Ben voor de tweede keer teruggekomen vanwege de positieve ervaring de eerste keer. Servicegericht en deskundig personeel.