Fillers ervaringen

Gesorteerd op

80
06 juli 2022 Fillers
“ Goed ” Anonieme gebruiker

Ik geef dit cijfer, omdat ik naar tevredenheid geholpen ben. Ik kan deze kliniek aanbevelen.

10
06 juli 2022 Fillers
“ Zeer goede behandeling ” Anneke

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan, deskundige arts en prima resultaat.

90
06 juli 2022 Fillers
“ Super goede benadering van hoe fillers echt gezet moeten worden! ” Anonieme gebruiker

Vakkundige en rustige (stap voor stap) behandeling. Ik begin mezelf weer te herkennen in de spiegel. Dank daarvoor.

78
05 juli 2022 Fillers
“ Yvonne Aarnink is deskundig, ervaren, rustig en haar werk geeft een prachtig natuurlijk resultaat. ” Anonieme gebruiker

Velthuiskliniek heeft landelijk meerdere vestigingen en daardoor minder persoonlijk wanneer je belt voor afspraak/informatie.

10
04 juli 2022 Fillers
“ Super! ” Vanessa

Isabella is de beste arts! Altijd tevreden na behandeling en Ivet zorgt voor de liefste service!

90
04 juli 2022 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Utrecht (Behandeling: Fillers) ” Mariska

Ik ken Nicoline Nijman al jaren. Ze behandeld mij met Botox en Fillers. Ik ben zeer tevreden over haar.

87
04 juli 2022 Fillers
“ Eerlijke en fijne arts! ” Laura

Heel klantvriendelijk geholpen. Bij het consult een eerlijk en fijn advies gekregen. Het eindresultaat is hartstikke mooi!

10
04 juli 2022 Fillers
“ Voorhoofd en frons ” Anonieme gebruiker

Deskundig en professioneel. Voor Klantvriendelijkheid, behandeling, deskundigheid medisch personeel, consult, de behandeling en klantvriendelijkheid…

10
04 juli 2022 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

De behandeling gaat in goed overleg en op basis van goede eerdere ervaringen. Ik ben tevreden dat fronsrimpel nu weg is.

10
03 juli 2022 Fillers
“ Uitstekend, heel tevreden! ” Anonieme gebruiker

Ik kreeg een heldere uitleg wat ik kon verwachten. De behandeling werd heel adequaat verricht met opnieuw goede uitleg en het resultaat is prachtig!