Fillers ervaringen

Gesorteerd op

99
17 juni 2019 Fillers
“ Geweldig ” Anonieme gebruiker

Zaterdag samen met een vriendin bij Priscilla geweest. We waren meteen enthousiast, omdat ze echt de tijd voor ons nam en op een rustige manier…

90
17 juni 2019 Fillers
“ Prettige behandeliing ” Anonieme gebruiker

Fijne arts , goed bereikbaar, goede behandeling, goede service , al meerdere keren geweest , prettige assistente , blij met behandeling

10
14 juni 2019 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Dr. Burcu neemt de tijd om alles goed door te nemen, ze heeft veel kennis van zaken en is zeer kundig. Ze stelt je ook erg op je gemak.

10
14 juni 2019 Fillers
“ Tevreden ” Ilhane

Ik ben geweest voor een jukbeenfiller en lip. De arts heeft rekening gehouden met mijn angst voor naalden. Zeeeer tevreden en mooi.

10
14 juni 2019 Fillers
“ super!! ” Anonieme gebruiker

Ik heb mijn lippen laten doen door avi roopram in amsterdam, echt mooier dan ik gehoopt had. Goed geholpen en lieve assistente.

10
14 juni 2019 Fillers
“ goede persoonlijke service ” R.

Goede persoonlijke service, duidelijk over het resultaat en verwachtingen. Ook het telefonische consult heeft me geholpen en heb ik als prettig…

10
14 juni 2019 Fillers
“ SUPER POSITIEF ! ” Anonieme gebruiker

Heel erg positief, goede uitleg! De plastische chirurg vroeg tijdens de behandeling ook vaker hoe het ging en gaf alles aan wat hij deed.

10
14 juni 2019 Fillers
“ Jukbeenderen fillers, botox voorhoofd en kin ” Moon

Wederom duidelijke uitleg, geduldig en vriendelijk.

10
14 juni 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

de behandeling en de service is helemaal top, kom al jaren bij dokter kara!

92
14 juni 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

In het verleden is medikliniek mij aanbevolen door vrienden.