Fillers ervaringen

Gesorteerd op

10
04 december 2021 Fillers
“ Prettige kliniek met een persoonlijke benadering ” Luna

Zeer tevreden over deze kliniek. Hele prettige ervaring, dankzij de vriendelijke ontvangst, persoonlijke benadering en natuurlijk een mooi resultaat.

10
03 december 2021 Fillers
“ Erg mooi resultaat! ” Milo

Ik heb mijn lippen laten doen door Dokter Robert en ben erg blij met het resultaat! Ze zijn op een natuurlijke manier vergroot. Wat fijn is dat je…

89
02 december 2021 Fillers
“ Fijne kliniek! ” Anonieme gebruiker

Erg tevreden met het resultaat van de filler in mijn kin en kaak en de behandeling.

10
02 december 2021 Fillers
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Den Haag (Behandeling: Fillers) ” Irene

Nienke is super, attent, oprecht advies, meedenkend, geeft vertrouwen, aardig, top-arts.

10
02 december 2021 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Joris is een vakman. Ik gebruik het al vele jaren en ik raad het aan. Behandelingen effectief, pijnloos en zonder blauwe plekken

10
01 december 2021 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Hele vriendelijke behandelaar. Werkt zorgvuldig, luistert naar je, zet een mooi, natuurlijk ogend resultaat op de eerste plaats.

94
01 december 2021 Fillers
“ Discreet en kundig ben erg tevreden. ” Anonieme gebruiker

Professioneel er worden foto's gemaakt. Het is dan fijn om terug te kijken. Goede afspraken over de prijs. En je bent geen nummer.

10
30 november 2021 Fillers
“ Uitstekende behandeling en resultaat fillers en botox ” Anonieme gebruiker

10
30 november 2021 Fillers
“ Top Clinic. ” Jasmijn

Er was helemaal niets wat niet goed ging. Uitstekende ervaring. Ik zie er na veel ellende in mijn leven nu een stuk beter uit!

98
30 november 2021 Fillers
“ Erg goed ” Anonieme gebruiker

Alle medische informatie is doorgegeven.