Couperose ervaringen

Gesorteerd op

97
07 november 2022 Couperose
“ Deskundig en gericht op cliënt. ” Herbert Jan

Carmen is zeer deskundig. Al na een behandeling was er een gigantische verbetering. Over alle aspecten wordt helderheid gegeven: duur, kosten,…

10
04 november 2022 Couperose
“ Beoordeling Huidkliniek COSMED (Behandeling: Couperose) ” Tanja

Prima behandeling gekregen en met fantastisch resultaat!

10
01 november 2022 Couperose
“ Uitstekend, schoon en deskundig ” Anonieme gebruiker

Ik had een intake maar kon daarna direct geholpen worden! Flexibel meedenken! Dank voor de snelle en kundige behandeling en advies

80
27 oktober 2022 Couperose
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Couperose) ” M

Ik vind de telefonische bereikbaarheid prima. Vriendelijke mensen.

10
12 oktober 2022 Couperose
“ Uitstekende behandeling. ” Ria

Zeer klantvriendelijk, deskundig, houd rekening met je wensen, schone behandelkamer en apparatuur, zeker een aanrader.

10
11 oktober 2022 Couperose
“ Zeer goede service ” Ria

Erg vriendelijk, attent, schone behandelkamer goed overleg met de cliënt en prettige behandeling.

98
06 oktober 2022 Couperose
“ Uitstekende behandeling ” Suzanne

Vandaag de 1e van de 4 behandelingen gehad.De behandeling werd goed begeleid en was voor mijzelf niet pijnlijk.

10
05 september 2022 Couperose
“ IPL ” Anonieme gebruiker

Ipl behandeling geeft heel mooi resultaat en je hebt er ook langdurig plezier van. Sabrina is een topper

99
17 juli 2022 Couperose
“ wat ben ik super geholpen door joelle een vrouw met kennis en inleveringvermogen. ik ben goed begeleid door haar. ik zat er zo mee met mijn probleemen en durfde nog weinig naar buiten omdat ik me schaamde . nu loop ik weer zelf verzekerd rond en voel me w ” Jessica

vriendelijk personeel meelevend en goed bereikbaar. meedenkend en meelevend en denken in oplossingen. zeer aan te raden als je resultaat wil.

88
15 juli 2022 Couperose
“ Couperose laseren ” Anonieme gebruiker

Prettige communicatie, helder en genoeg ruimte voor vragen. Behandeling was goed te doen. Ben erg blij met het resultaat!