Botox ervaringen

Gesorteerd op

10
04 februari 2023 Botox
“ Vriendelijke en deskundige arts ” G

Fijn consultgesprek en rustige behandeling. Dokter Tina luistert goed naar je wensen en geeft een passend advies. Ik ben door verschillende artsen…

10
04 februari 2023 Botox
“ Uitstekend kundig en zeer vriendelijk. ” Anonieme gebruiker

Kundig en zeer rustige bekwame arts. Door Anouk erg op mijn gemak gesteld. Zeer nette kliniek. Persoonlijk behandelplan is heel mooi opgezet met…

10
04 februari 2023 Botox
“ Goede behandeling ” Anonieme gebruiker

Ze stelt je gerust en legt rustig uit wat er gaat gebeuren, het was een goede behandeling!

99
03 februari 2023 Botox
“ Service! ” L

Oprechte vriendelijkheid bij voltallige personeel. Denken mee en maken de behandeling persoonlijk en op maat.

10
03 februari 2023 Botox
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam Zuid (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Ik ben al ruim 3 jaar klant bij doctors at soap en ben super tevreden over de service en behandeling

89
03 februari 2023 Botox
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam Zuid (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Ik word elke keer heel vriendelijk em deskundig geholpen en het resultaat is natuurlijk, precies zoals ik wil.

10
03 februari 2023 Botox
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam Zuid (Behandeling: Botox) ” Linda

Eerlijk en persoonlijk advies. Ook om juist niet te veel te doen ( No Trace Face).

10
03 februari 2023 Botox
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam Zuid (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Professionele en prettig informele sfeer.

10
03 februari 2023 Botox
“ Perfect ” Anonieme gebruiker

Ontzettend vriendelijke mensen werken hier. Ik word altijd goed geholpen en ga altijd tevreden de deur uit.

10
03 februari 2023 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik ben vriendelijk ontvangen en geholpen. De receptioniste en specialiste komen deskundig over en ik ben zeer tevreden over het resultaat.