Botox ervaringen

Gesorteerd op

92
01 juli 2022 Botox
“ Vakkundig en vriendelijk personeel in een kliniek op toplocatie ” Charlotte

Een fijne kliniek op een toplocatie met heel vriendelijk en deskundig personeel. Ze nemen de tijd voor je en lichten zorgvuldig voor. Heel erg blij…

10
01 juli 2022 Botox
“ Uitstekend ” Angel

De kliniek straalt alles uit waar iemand naar op zoek is.

97
01 juli 2022 Botox
“ Uitstekend ” Elise

Altijd weer een warm welkom! Branka geeft een uitstekende uitleg. Prettige behandeling met mooi resultaat.

89
01 juli 2022 Botox
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Botox) ” Annemieke

Vriendelijk, kundig, duidelijkheid.

86
01 juli 2022 Botox
“ Aanrader. ” Anonieme gebruiker

Verzorgde kliniek, makkelijke parkeren en aardige dames. Het was mijn eerste keer. Maar ik voelde me gelijk op mijn gemak. En ik kom zeker terug.

10
30 juni 2022 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Very professional, good explanation of treatment. Can only recommend.

10
30 juni 2022 Botox
“ Botox kraaienpootjes ” Anonieme gebruiker

Super vriendelijk personeel en enorm blij met de botox behandeling, kraaienpootjes elke keer top resultaat

10
30 juni 2022 Botox
“ Uitstekend! ” Anonieme gebruiker

Super personeel staan je altijd vriendelijk te woord en ja Isabella is een top arts

10
30 juni 2022 Botox
“ Prachtig resultaat ” Anonieme gebruiker

Persoonlijke aandacht en je wordt goed geadviseerd. Ik ben nu een paar keer geweest. Botox blijft lang zitten en ik ben elke keer weer helemaal happy…

10
29 juni 2022 Botox
“ Gewoon in 1 woord fantastisch! ” Anonieme gebruiker

Uitstekend geholpen van begin tot einde. De nazorg ook voortreffelijk. Zelfs nog een belletje gehad nadien.