Botox ervaringen

Gesorteerd op

10
07 december 2018 Botox
“ Uitstekend ” Sanel

Fantastische team, Anne - Marie weet wat ze doet en doet het fantastisch! Na een beetje fillers en botox zag ik er veel beter, frisser en jonger uit.…

96
06 december 2018 Botox
“ Kort. Duidelijk. Kundig en vriendelijk. ” Dennis

Nogmaals: Goed vindbaar, heldere website. Eerste gesprek kort. Duidelijk. Kundig en vriendelijk. Wachten is op een locatie in Den Haag.

10
06 december 2018 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik heb een goed gevoel bij deze kliniek de botox blijft ook lekker lang werken

90
06 december 2018 Botox
“ Fijne professionele bejegening, kennis van zaken. Niet zomaar lukraak prikken, ook nee durven verkopen indien niet nodig wordt geacht. ” Anonieme gebruiker

Ik kom hier al enkele jaren en het personeel is aardig, vriendelijk en deskundig. Ik heb al meerdere mensen doorverwezen. Need I say more?

10
05 december 2018 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” Annemiek

Als je niet precies weet wat je wil, maar je ziet wel dat er iets nodig is, ga dan naar betaalbaar mooier. Je wordt er echt weer mooier, of beter…

10
05 december 2018 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” Ccjm

Altijd gelijk antwoord via de mail. Goede service.

90
05 december 2018 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Deskundige behandeling voor een vriendelijke prijs.

10
05 december 2018 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Ben er nu voor de 3e keer en moet er 1,5 uur over rijden. Dus ben zeer tevreden.

10
05 december 2018 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” C.

Goede service, aardig en hygiënisch.

10
05 december 2018 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” Laura

Er werd genoeg tijd genomen voor de juiste uitleg. Fijne behandeling.