Borstverkleining ervaringen

Gesorteerd op

88
21 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Anonieme gebruiker

Goede ervaring over de behandeling, minpuntje is geen bereikbaarheid kliniek, als je om 7.15 aanwezig moet zijn we stonden in de file!

88
15 maart 2019 Borstverkleining
“ Gewoon doen! ” Chantal

Een kliniek zoals je het wilt ervaren. Fijn ontvangst, snel geholpen en vriendelijk personeel.

83
13 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstverkleining) ” Tyara

Voorafgaand was ik erg nerveus maar ik werd compleet op m'n gemak gesteld en ben meer dan tevreden met het resultaat.

94
07 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Jose

heb het hele traject als heel prettig ervaren. zou het iedereen aanbevelen. Felicia Smits is een zeer kundige en warme arts.

93
07 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Anonieme gebruiker

heel erg netjes en vakkundig geholpen, ontzettend tevreden met het resultaat!

99
07 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Lotte

Snel geholpen voor afspraak consult en behandeling, goede uitleg, pijnloze behandeling, vriendelijke mensen, schone kopjes bij wachtruimte!

10
01 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” N.J.

Verliep allemaal soepel. Lieve en verzorgende mensen. Nazorg en behandeling zelf ook zeer professioneel

99
01 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” F.

Na 6 weken al prachtige borsten en veel minder klachten, erg meegevallen, geen pijn en erg blij mee.

10
01 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” N.J.

Verliep allemaal soepel lieve en verzorgende mensen. Nazorg en behandeling zelf ook zeer professioneel

84
01 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” D.s.

goed, eerste week last gehad verder nergens last van en blij met het resultaat