Volkan Tanaydin

Esthetisch plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

89
Geweldig 110 reviews

Over Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin is dubbelgekwalificeerd esthetisch plastisch chirurg en apotheker. Hij heeft zich als zeer bekwaam bewezen op het gebied van botox- en fillerbehandelingen, ooglidcorrecties, peelings en huidverjonging. Gedurende zijn loopbaan heeft hij samengewerkt met internationaal gerenommeerde plastisch chirurgen uit Brazilië en Taiwan. Hier heeft hij state-of-the-art behandeltechnieken geleerd onder andere op het gebied van botox, fillers, peelings en esthetische chirurgie zoals facelifts, ooglidcorrecties en borst- en bilvergrotingen.

Dr. Volkan Tanaydin is gepromoveerd op het onderwerp ‘littekenbehandeling’. Hij houdt diverse voordrachten in binnen- en buitenland en onderwijst artsen in de cosmetische sector. Zijn motto luidt: ‘Mijn hoogste doel is om met oprecht advies, toewijding en oog voor detail elke cliënt naar tevredenheid te behandelen.’ Dr. Volkan Tanaydin is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

Lees verder
nvepc
nvpc

Beoordelingen van Volkan Tanaydin

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
22 mei 2019 Fillers
“ zeker een aanrader ” Anonieme gebruiker

Ik kon heel snel geholpen worden, erg professioneel en deskundig personeel. Deze kliniek is zeker een aanrader.

10
22 mei 2019 Fillers
“ n his work. I will surely be back. ” A.C.

Very Friendly staff, a relaxing atmosphere, great information and a lot of precision in his work. I will surely be back.

10
18 mei 2019 Fillers
“ voelde mij op mijn gemak ” Anonieme gebruiker

Ik voelde me op mijn gemak en hij legde alle handelingen goed uit. Verder heeft hij alles benodigde informatie gegeven, zoals de nazorg en wat ik de…