Volkan Tanaydin

Esthetisch plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

86
Geweldig Bekijk 21 reviews

Over Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin is dubbelgekwalificeerd esthetisch plastisch chirurg en apotheker. Hij heeft zich als zeer bekwaam bewezen op het gebied van botox- en fillerbehandelingen, ooglidcorrecties, peelings en huidverjonging. Gedurende zijn loopbaan heeft hij samengewerkt met internationaal gerenommeerde plastisch chirurgen uit Brazilië en Taiwan. Hier heeft hij state-of-the-art behandeltechnieken geleerd onder andere op het gebied van botox, fillers, peelings en esthetische chirurgie zoals facelifts, ooglidcorrecties en borst- en bilvergrotingen.

Dr. Volkan Tanaydin is gepromoveerd op het onderwerp ‘littekenbehandeling’. Hij houdt diverse voordrachten in binnen- en buitenland en onderwijst artsen in de cosmetische sector. Zijn motto luidt: ‘Mijn hoogste doel is om met oprecht advies, toewijding en oog voor detail elke cliënt naar tevredenheid te behandelen.’ Dr. Volkan Tanaydin is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

Lees verder

Behandelingen door Volkan Tanaydin

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

Betan Clinics Groningen Bekijk kliniek

Beoordelingen van Volkan Tanaydin

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
90
14 november 2018 Fillers
“ Professionele artsen! ” Iris

Ik voelde mij erg serieus genomen en kreeg alle tijd en ruimte die ik nodig had. Erg klantvriendelijke en professionele artsen.

89
13 oktober 2018 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Tijdens het consult kon je goed je wensen aangeven en werd er besproken wat ik kon verwachten en wat haalbaar zou zijn. De resultaten zijn dan ook…

91
12 oktober 2018 Botox
“ Goede ervaring ” Anonieme gebruiker

Er vriendelijk en makkelijk te benaderen. Duidelijke uitleg en ethisch verantwoord. Fijne kliniek met prettige mensen