Volkan Tanaydin

Esthetisch plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

89
Geweldig Bekijk 65 reviews

Over Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin is dubbelgekwalificeerd esthetisch plastisch chirurg en apotheker. Hij heeft zich als zeer bekwaam bewezen op het gebied van botox- en fillerbehandelingen, ooglidcorrecties, peelings en huidverjonging. Gedurende zijn loopbaan heeft hij samengewerkt met internationaal gerenommeerde plastisch chirurgen uit Brazilië en Taiwan. Hier heeft hij state-of-the-art behandeltechnieken geleerd onder andere op het gebied van botox, fillers, peelings en esthetische chirurgie zoals facelifts, ooglidcorrecties en borst- en bilvergrotingen.

Dr. Volkan Tanaydin is gepromoveerd op het onderwerp ‘littekenbehandeling’. Hij houdt diverse voordrachten in binnen- en buitenland en onderwijst artsen in de cosmetische sector. Zijn motto luidt: ‘Mijn hoogste doel is om met oprecht advies, toewijding en oog voor detail elke cliënt naar tevredenheid te behandelen.’ Dr. Volkan Tanaydin is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

Lees verder

Behandelingen door Volkan Tanaydin

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

Betan Clinics Groningen Bekijk kliniek

Beoordelingen van Volkan Tanaydin

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
07 maart 2019 Fillers
“ Top! ” Maria

Ik twijfelde heel erg en had na het consult nog enkele vragen maar via whatsapp werd er super snel gereageerd en zelfs even gebeld om mijn zorgen weg…

93
07 maart 2019 Fillers
“ Correctie dmv fillers ” Anonieme gebruiker

Zeer tevreden over de behandeling. Vriendelijke en deskundige arts. Het resultaat was precies wat ik zocht en beter. Heel dankbaar!

91
27 februari 2019 Fillers
“ Deskundige arts ” Anonieme gebruiker

Erg tevreden met de behandeling, veel minder vermoeide uitstraling. Deskundige arts die de tijd voor je neemt.