Tatjana Water

Basisarts & cosmetisch arts , werkzaam bij 1 kliniek

77
Goed Bekijk 3 reviews

Over Tatjana Water

Tatjana Water is werkzaam bij: PuurWater. Ben je op zoek naar een arts? Tatjana Water heeft een gemiddelde beoordeling van een 7,7 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Botox, Fillers, Littekencorrectie, Ooglidcorrectie en Overige behandelingen.

Tatjana Water heeft op dit moment 3 beoordelingen ontvangen. De gemiddelde beoordeling van deze arts is een . De laatste review is geplaatst op 09 maart 2017. Tanja gaf deze arts een 9,4 voor de behandeling: . Heb jij ook een ervaring met Tatjana Water? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Behandelingen door Tatjana Water

Werkzaam bij klinieken

PuurWater Hoorn Bekijk kliniek

Beoordelingen van Tatjana Water

  • 7,6Telefonische bereikbaarheid
  • 7,6Klantvriendelijkheid
  • 7,6Het consultgesprek
  • 7,5Deskundigheid medische staf
  • 7,6De behandeling
  • 7,6Persoonlijke service
94
09 maart 2017 Botox
“ Beoordeling PuurWater (Behandeling: Botox) ” Tanja

Ik kon snel terecht voor een afspraak. De arts luisterde naar wat ik wilde en legde alles uit. Ben heel blij met het resultaat!

93
01 maart 2017 Botox
“ Beoordeling PuurWater (Behandeling: Botox) ” Anne meike

Goede en betrouwbare arts. Altijd bereikbaar bij vragen en erg belangrijk: ze luistert naar wat je wensen zijn. Ben echt erg blij met het resultaat…

95
04 november 2016 Botox
“ Beoordeling PuurWater (Behandeling: Botox) ” Dick

Tatjana heeft me goed geïnformeerd vooraf. Injecties waren nauwelijks voelbaar en het resultaat echt erg goed. Ze is een ervaren arts en ik ben…