Tatjana Water

Arts , werkzaam bij 1 kliniek

85
Geweldig 23 reviews

Over Tatjana Water

Tatjana Water is werkzaam bij: The Beauty Venue. Ben je op zoek naar een arts? Tatjana Water heeft een berekende score van een 8,5 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Botox, Camouflagetherapie, Chemische peeling, Coagulatie, Couperose, Cryotherapie, Fillers, Kincorrectie, Littekencorrectie, Ooglidcorrectie, Overige behandelingen, Overmatig transpireren , Plexr, Striae behandeling, Voorhoofdslift en Wenkbrauwlift.

Tatjana Water heeft op dit moment 23 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8.53. De laatste review is geplaatst op 27 november 2020. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Botox. Heb jij ook een ervaring met Tatjana Water? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Tatjana Water

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
10
27 november 2020 Botox
“ Voelde direct vertrouwd en goed. ” Anonieme gebruiker

Nette schone kliniek. Deskundigheid top

10
08 oktober 2020 Ooglidcorrectie
“ Zeer gastvrij en betrokken ” Yurdagul

De kliniek is een gastvrije omgeving. Ze denken mee in mogelijkheden en proberen te komen tot beste resultaat. Dit komt ook door de deskundigheid van…

10
08 oktober 2020 Overmatig transpireren
“ Uitstekend ” Patricia

Fantastische kliniek