Shailindra Rambaran

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 2 klinieken

87
Geweldig Bekijk 50 reviews

Over Shailindra Rambaran

NVCG Gecertificeerd cosmetisch arts

Shailindra (Shai) Rambaran is een zeer bekwaam en ervaren arts met veel ervaring in het uitvoeren van diverse injectable-, peeling- en laserbehandelingen en werkt bij Van Rosmalen Kliniek en Kliniel Laurium als cosmetisch arts. Mede door zijn ervaring kan hij een volledige analyse maken van uw huid en gezicht en een uniek behandelplan opstellen gericht voor mogelijke injectable behandelingen en chirurgische ingrepen.

Dokter Shai Rambaran behaalt in 2008 zijn artsexamen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij werkt daarna als arts chirurgie en urologie in het Albert Schweitzerziekenhuis (Dordrecht), Vlietland Ziekenhuis Schiedam en het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam.
In 2014 besluit dokter Shai Rambaran zich volledig te richten op de cosmetische geneeskunde en rond hiertoe in februari 2017 zijn studie af. Shai is daarmee de vierde afgestudeerd cosmetisch arts in Nederland.
Na het behalen van zijn diploma tot cosmetisch arts, is Shai Rambaran werkzaam bij de Van Rosmalen Kliniek en vervolgens ook bij Kliniek Laurium.

Shai wil graag mensen helpen om de mooiste versie van zichzelf te kunnen zijn. Als arts stelt hij zich open en empathisch op en gaat zorgvuldig om met het vertrouwen wat cliënten hem schenken door goed de hulpvraag te bespreken en vakkundig te werk gaan. Hij stelt alles in het werk om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen waarbij hij altijd voor een natuurlijk resultaat gaat.

“Mijn uitgangspunt is mensen op een natuurlijke wijze mooier maken. Als cliënten vol zelfvertrouwen na een behandeling naar huis gaan dan is mijn werkdag geslaagd”.

Dokter Shai Rambaran is gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en BIG-geregistreerd arts. Zijn BIG registratienummer is 79910835501. Tevens is Shai Rambaran werkzaam als cosmetisch arts in Kliniek Laurium in Linschoten (bij Utrecht) voor kleine chirurgische ingrepen

Lees verder

Keurmerken

nvcg

Werkzaam bij klinieken

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam Bekijk kliniek
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen Nijmegen Bekijk kliniek

Beoordelingen van Shailindra Rambaran

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
96
22 januari 2019 Botox
“ Enorm fijne kliniek, vriendelijken professionele behandeling en een geweldig resultaat ” Wesley

Enorm fijne kliniek. Persoonlijk en zeer vriendelijke behandeling. Goed advies, professionele behandeling en geweldig resultaat. Zeer natuurlijk en…

92
02 januari 2019 Botox
“ Uitstekend, proffesionele indruk ” Anonieme gebruiker

Zeker aan te raden. Vriendelijk, proffesioneel en duidelijke advisering. Ook zeer goed bereikbaar en parkeergelegenheid.

90
27 november 2018 Fillers
“ Perfect ” Anonieme gebruiker

Ik liep al tijden te twijfelen over een behandeling via via hoorde ik van Dr Rambaran. Hij was heel open en transparent over de behandeling en gaf mij…