Shailindra Rambaran

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 2 klinieken

87
Geweldig Bekijk 48 reviews

Over Shailindra Rambaran

NVCG Gecertificeerd cosmetisch arts

Shailindra (Shai) Rambaran is een zeer bekwaam en ervaren arts met veel ervaring in het uitvoeren van diverse injectable-, peeling- en laserbehandelingen en werkt bij Van Rosmalen Kliniek en Kliniel Laurium als cosmetisch arts. Mede door zijn ervaring kan hij een volledige analyse maken van uw huid en gezicht en een uniek behandelplan opstellen gericht voor mogelijke injectable behandelingen en chirurgische ingrepen.

Dokter Shai Rambaran behaalt in 2008 zijn artsexamen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij werkt daarna als arts chirurgie en urologie in het Albert Schweitzerziekenhuis (Dordrecht), Vlietland Ziekenhuis Schiedam en het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam.
In 2014 besluit dokter Shai Rambaran zich volledig te richten op de cosmetische geneeskunde en rond hiertoe in februari 2017 zijn studie af. Shai is daarmee de vierde afgestudeerd cosmetisch arts in Nederland.
Na het behalen van zijn diploma tot cosmetisch arts, is Shai Rambaran werkzaam bij de Van Rosmalen Kliniek en vervolgens ook bij Kliniek Laurium.

Shai wil graag mensen helpen om de mooiste versie van zichzelf te kunnen zijn. Als arts stelt hij zich open en empathisch op en gaat zorgvuldig om met het vertrouwen wat cliënten hem schenken door goed de hulpvraag te bespreken en vakkundig te werk gaan. Hij stelt alles in het werk om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen waarbij hij altijd voor een natuurlijk resultaat gaat.

“Mijn uitgangspunt is mensen op een natuurlijke wijze mooier maken. Als cliënten vol zelfvertrouwen na een behandeling naar huis gaan dan is mijn werkdag geslaagd”.

Dokter Shai Rambaran is gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en BIG-geregistreerd arts. Zijn BIG registratienummer is 79910835501. Tevens is Shai Rambaran werkzaam als cosmetisch arts in Kliniek Laurium in Linschoten (bij Utrecht) voor kleine chirurgische ingrepen

Lees verder

Keurmerken

nvcg

Werkzaam bij klinieken

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam Bekijk kliniek
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen Nijmegen Bekijk kliniek

Beoordelingen van Shailindra Rambaran

  • 8,1Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
90
27 november 2018 Fillers
“ Perfect ” Anonieme gebruiker

Ik liep al tijden te twijfelen over een behandeling via via hoorde ik van Dr Rambaran. Hij was heel open en transparent over de behandeling en gaf mij…

80
13 november 2018 Fillers
“ Heel fijn ” Anonieme gebruiker

Fijne moderne kliniek, voel me er op mijn gemak en heel professioneel. Er wordt je niets aangepraat maar serieus naar je wensen geluisterd. Ik kwam…

92
13 november 2018 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Erg vriendelijk en op tijd. Prettige ervaring. Je wordt goed geïnformeerd over de behandeling. De kliniek is zeker aan te raden.