Shailindra Rambaran

Cosmetisch Arts KNMG , werkzaam bij 2 klinieken

88
Geweldig 77 reviews

Over Shailindra Rambaran

NVCG Gecertificeerd cosmetisch arts


Shailindra (Shai) Rambaran is een zeer bekwaam en ervaren arts met veel ervaring in het uitvoeren van diverse injectable-, peeling- en laserbehandelingen en werkt bij Van Rosmalen Kliniek en Kliniel Laurium als cosmetisch arts. Mede door zijn ervaring kan hij een volledige analyse maken van uw huid en gezicht en een uniek behandelplan opstellen gericht voor mogelijke injectable behandelingen en chirurgische ingrepen.


Dokter Shai Rambaran behaalt in 2008 zijn artsexamen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij werkt daarna als arts chirurgie en urologie in het Albert Schweitzerziekenhuis (Dordrecht), Vlietland Ziekenhuis Schiedam en het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam.
In 2014 besluit dokter Shai Rambaran zich volledig te richten op de cosmetische geneeskunde en rond hiertoe in februari 2017 zijn studie af. Shai is daarmee de vierde afgestudeerd cosmetisch arts in Nederland.
Na het behalen van zijn diploma tot cosmetisch arts, is Shai Rambaran werkzaam bij de Van Rosmalen Kliniek en vervolgens ook bij Kliniek Laurium.


Shai wil graag mensen helpen om de mooiste versie van zichzelf te kunnen zijn. Als arts stelt hij zich open en empathisch op en gaat zorgvuldig om met het vertrouwen wat cliënten hem schenken door goed de hulpvraag te bespreken en vakkundig te werk gaan. Hij stelt alles in het werk om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen waarbij hij altijd voor een natuurlijk resultaat gaat.


“Mijn uitgangspunt is mensen op een natuurlijke wijze mooier maken. Als cliënten vol zelfvertrouwen na een behandeling naar huis gaan dan is mijn werkdag geslaagd”.


Dokter Shai Rambaran is gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en BIG-geregistreerd arts. Zijn BIG registratienummer is 79910835501. Tevens is Shai Rambaran werkzaam als cosmetisch arts in Kliniek Laurium in Linschoten (bij Utrecht) voor kleine chirurgische ingrepen

Lees verder

Beoordelingen van Shailindra Rambaran

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
99
18 september 2019 Botox
“ Prima! Aardig en meedenkend. ” Anonieme gebruiker

Professioneel, aardig, persoonlijke aandacht. Geen gepush als je iets niet wilt en er wordt met je meegedacht.

10
21 augustus 2019 Botox
“ Erg blij met het resultaat ” Lies

Na uitgebreid en persoonlijk advies, erg blij met het lang blijvende resultaat.

98
21 augustus 2019 Botox
“ Gewenste resultaat, minder vermoeid voorhoofd door behandeling ” Anonieme gebruiker

Goed advies en je mag hierin je eigen keuze maken. Vrijblijvend advies wordt gegeven. Rustige benadering.