Shailindra Rambaran

Cosmetisch Arts KNMG , werkzaam bij 2 klinieken

87
Geweldig 84 reviews

Over Shailindra Rambaran

NVCG Gecertificeerd cosmetisch arts


Shailindra (Shai) Rambaran is een zeer bekwaam en ervaren arts met veel ervaring in het uitvoeren van diverse injectable-, peeling- en laserbehandelingen en werkt bij Van Rosmalen Kliniek en Kliniel Laurium als cosmetisch arts. Mede door zijn ervaring kan hij een volledige analyse maken van uw huid en gezicht en een uniek behandelplan opstellen gericht voor mogelijke injectable behandelingen en chirurgische ingrepen.


Dokter Shai Rambaran behaalt in 2008 zijn artsexamen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij werkt daarna als arts chirurgie en urologie in het Albert Schweitzerziekenhuis (Dordrecht), Vlietland Ziekenhuis Schiedam en het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam.
In 2014 besluit dokter Shai Rambaran zich volledig te richten op de cosmetische geneeskunde en rond hiertoe in februari 2017 zijn studie af. Shai is daarmee de vierde afgestudeerd cosmetisch arts in Nederland.
Na het behalen van zijn diploma tot cosmetisch arts, is Shai Rambaran werkzaam bij de Van Rosmalen Kliniek en vervolgens ook bij Kliniek Laurium.


Shai wil graag mensen helpen om de mooiste versie van zichzelf te kunnen zijn. Als arts stelt hij zich open en empathisch op en gaat zorgvuldig om met het vertrouwen wat cliënten hem schenken door goed de hulpvraag te bespreken en vakkundig te werk gaan. Hij stelt alles in het werk om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen waarbij hij altijd voor een natuurlijk resultaat gaat.


“Mijn uitgangspunt is mensen op een natuurlijke wijze mooier maken. Als cliënten vol zelfvertrouwen na een behandeling naar huis gaan dan is mijn werkdag geslaagd”.


Dokter Shai Rambaran is gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en BIG-geregistreerd arts. Zijn BIG registratienummer is 79910835501. Tevens is Shai Rambaran werkzaam als cosmetisch arts in Kliniek Laurium in Linschoten (bij Utrecht) voor kleine chirurgische ingrepen

Lees verder

Beoordelingen van Shailindra Rambaran

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
83
28 januari 2020 Fillers
“ Fijne ervaring vanRosmalen ” Coen

Heel fijne kliniek voor cosmetische ingrepen, ik ben naar de vanRosmalen kliniek began omdat ik het idee had dat zij mij konden helpen met een paar…

84
24 december 2019 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Wat is hij goed! Dokter Shai luistert eerst heel goed naar wat je zelf wilt, geeft daarna eventueel nog andere mogelijkheden mbt wat eventueel nog…

95
31 oktober 2019 Fillers
“ Eindelijk weer jukbeenderen ” Anonieme gebruiker

Recent intake gehad bij dr. Shai voor volumeverlies bij mijn jukbeenderen. Advies was om daar filters in te laten plaatsen. 2 weken later de…