Petra Dikrama

Cosmetisch arts
(8,8)

Algemene score Petra Dikrama

8,8
52 reviews
  • Bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Het consultgesprek
  • Deskundigheid team
  • De behandeling
  • Persoonlijke service

Over Petra Dikrama

Petra Dikrama studeerde in 2005 cum laude af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Haar specialisatie tot dermatoloog vond plaats aan de Erasmus universiteit, waar zij ook sinds 2012 als dermatoloog werkzaam is. Ook heeft Petra Dikrama gewerkt bij de Velthuiskliniek en bij Erasmus Aesthetics (cosmetische tak van het Erasmus Medisch Centrum).


Haar interesse in de huid is breed en haar aandachtsgebieden zijn zeer divers van cosmetische dermatologie tot dermatochirurgie. De kunst van de cosmetiek is wat haar betreft om er beter uit te zien, zonder dat een ander ziet dat er een cosmetische ingreep heeft plaatsgevonden. Het gaat daarbij vooral om het creëren van een uitstraling waar jij je happy bij voelt (uitgeslapen i.p.v. vermoeid; vriendelijk i.p.v. boos etc.).


Naast patiëntenzorg is onderwijs haar grote passie. Sinds 2013 is zij dan ook de onderwijscoördinator van de afdeling dermatologie voor de bachelor- en masterfase geneeskunde. Zij geeft met veel enthousiasme onderwijs aan uiteenlopende doelgroepen en en leidt met veel plezier artsen op tot dermatoloog.


Petra Dikrama is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 69064820401.

Lees verder

Beoordelingen van Petra Dikrama

10
09 november 2020 Fillers
“ Zeer professionele en deskundige artsen. ” Anonieme gebruiker

De wallen en zwarte kringen om mijn ogen maakten me veel ouder dan ik werkelijk ben. Ze gaven mij een vermoeide look en uitstraling. Na veel research…

10
29 oktober 2020 Botox
“ Super professioneel en mooi resultaat ” Ruben

Schone kliniek en kundig personeel. Blij met resultaat. Resultaat is zelfs nog boven mij verwachting

94
29 oktober 2020 Fillers
“ Ik had dit eerder moeten doen ” Karima

Ik ben altijd al onzeker geweest over mijn neus. Plastische chirurgie vond ik te ver gaan.