Marius den Boon

Marius den Boon

Oogchirurg

Marius den Boon

Over Marius den Boon

Drs. Marius den Boon volgde zijn opleiding tot oogchirurg in het Rotterdams Oogziekenhuis OZR. Vóór die periode was hij een aantal jaren tropenarts in Oost-Afrika. Na afronding van zijn opleiding vestigde hij zich in een groot perifeer ziekenhuis om met meerdere collega’s samen te werken.
Drs. Den Boon was actief in vele beroepscommissies. Zo was hij 20 jaar lang secretaris van de Nederlandse Intra Oculaire Implant Club (NIOIC) en 8 jaar Board Member van de European Society for Cataract and Refractive Surgeons (ESCRS).

Ook als oogchirurg is hij de noden in de 3e wereld niet vergeten. Vele missies naar Nepal, Viëtnam, China, Cambodja en Tanzania volgden. Drs. Den Boon is medoprichter van Vision 20/20 Nederland, een organisatie met als doel de kwaliteit van de oogzorg te verbeteren. Drs. Den Boon is samen met zijn toenmalige collega’s pionier op het gebied van de refractieve chirurgie. In 1992 behoorde hij bij de eerste drie klinieken die met laser oogcorrectie begonnen.

In het onderzoek in de Consumentengids van de Consumentenbond over ooglaserklinieken werd hij beoordeeld als 'zeer goed', de hoogst mogelijke score.


Lees meer op: http://ooglaseren-info.nl/specialisten/drs.-marius-den-boon

Marius den Boon Hasselt heeft helaas nog geen reviews. Wil jij de eerste zijn die een review deelt?

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, reviews en informatie over jouw behandeling.

Deze nieuwsbrief is afkomstig van KliniekErvaringen.nl en niet gebonden aan een specifieke kliniek