Marius den Boon

Oogchirurg

Drs. Marius den Boon volgde zijn opleiding tot oogchirurg in het Rotterdams Oogziekenhuis OZR. Vóór die periode was hij een aantal jaren tropenarts in Oost-Afrika. Na afronding van zijn opleiding vestigde hij zich in een groot perifeer ziekenhuis om met meerdere collega’s samen te werken.
Drs. Den Boon was actief in vele beroepscommissies. Zo was hij 20 jaar lang secretaris van de Nederlandse Intra Oculaire Implant Club (NIOIC) en 8 jaar Board Member van de European Society for Cataract and Refractive Surgeons (ESCRS).

Ook als oogchirurg is hij de noden in de 3e wereld niet vergeten. Vele missies naar Nepal, Viëtnam, China, Cambodja en Tanzania volgden. Drs. Den Boon is medoprichter van Vision 20/20 Nederland, een organisatie met als doel de kwaliteit van de oogzorg te verbeteren. Drs. Den Boon is samen met zijn toenmalige collega’s pionier op het gebied van de refractieve chirurgie. In 1992 behoorde hij bij de eerste drie klinieken die met laser oogcorrectie begonnen.

In het onderzoek in de Consumentengids van de Consumentenbond over ooglaserklinieken werd hij beoordeeld als 'zeer goed', de hoogst mogelijke score.


Lees meer op: http://ooglaseren-info.nl/specialisten/drs.-marius-den-boon

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Marius den Boon vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Over Marius den Boon

Behandelingen door Marius den Boon

Beoordelingen van Marius den Boon

  • 7,2Telefonische bereikbaarheid
  • 7,2Klantvriendelijkheid
  • 7,2Het consultgesprek
  • 7,2Deskundigheid medische staf
  • 7,2De behandeling
  • 7,2Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
10
11 januari 2011 Ooglaseren
“ Beoordeling FYEO Medical (Behandeling: Ooglaseren) ” L.G. Kuyten

Mijn vrouw was al eerder behandeld bij FYEO (lasik) en dus was ik ook al een aantal malen bij deze oogkliniek geweest. Na haar behandeling, wist ik…