Lloyd Nanhekhan

Plastisch chirurg

-
  Geen reviews

Over Lloyd Nanhekhan

Dr. Lloyd Nanhekhan is plastisch en reconstructief chirurg met jarenlange ervaring. Hij volgde zijn opleiding plastische chirurgie in Maastricht, Gent, Parijs en Taiwan. In zijn loopbaan is hij altijd werkzaam geweest aan de universiteit, waarvan de laatste 10 jaar als kliniekhoofd plastische chirurgie van het Universitair ziekenhuis Leuven. Naast de toewijding aan de opleiding van aankomende plastisch chirurgen houd hij zich hier vooral bezig met de reconstructieve chirurgie na het doormaken van kanker van het Hoofd/Hals gebied en de Borst.

Zijn doel in zowel de reconstructieve als esthetische chirurgie is om u te helpen om op uw beste zelf te lijken en u daarbij zo goed mogelijk te laten voelen. Zijn patiënten waarderen zijn aandacht voor details, en zijn professionele integriteit. Hij is toegewijd aan het leveren van zo goed mogelijke resultaten, evenals het welzijn en de veiligheid van zijn patiënten.


Dr. Lloyd Nanhekhan is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, De Royal Belgium Society of Plastic Surgery, The International Society of Aesthetic Plastic Surgery, The American Society of Plastic Surgery en Interplast Duitsland (Humanitaire organisatie).

Lees verder

Behandelingen door Lloyd Nanhekhan

Beoordelingen van Lloyd Nanhekhan

Helaas, Lloyd heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Lloyd ?