Ervaringen Leo Peter van der Weij

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
97
13 september 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Liza

Prachtig resultaat, ben er super blij mee. Hele fijne en deskundige kliniek die altijd bereikbaar is

10
13 september 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Het advies was een zogenaamd second opinion, dit was een beter advies dan ik eerder had gehad, met heel goed resultaat

10
13 september 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Ebru

Had niet beter gekund. Er werd goed naar mij geluisterd, en gericht advies gegeven. Ik ben ontzettend blij met het resultaat

99
13 september 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik vond de eerlijkheid van het personeel heel fijn. Ook heb ik weinig tot geen last gehad van de operatie en sloot het resultaat aan bij mijn wensen

99
13 september 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Zeer prettige gesprekken bij het consult, geruststellend en lief personeel dag van opname.

99
13 september 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Lara

Ik heb een neuscorrectie ondergaan. Erg tevreden met het resultaat. Ik had het veel eerder moeten doen

99
25 augustus 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik vond de eerlijkheid van het personeel heel fijn. Ook heb ik weinig tot geen last gehad van de operatie en sloot het resultaat aan bij mijn wensen

10
22 augustus 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Operatie is ontzettend meegevallen.

10
22 augustus 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Rachel

Hele prettige ervaring , duidelijke toelichting over het hele proces, met een resultaat naar verwachting.

10
22 augustus 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Prettig consult, goede nazorg en zeer goed resultaat. arts luistert goed en beantwoord vragen, kortom een zeer positieve ervaring