Ervaringen Leo Peter van der Weij

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
18 december 2018 Borstverkleining
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstverkleining) ” Annemieke

Ik had deze operatie veel eerder moeten doen. Ik zal in de toekomst zeker weer teruggaan.

10
10 december 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de hele behandeling is erg meegevallen.

10
10 december 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Heel tevreden. Het eindresultaat is precies wat ik gehoopt had. Hele goede ervaring gehad. Dank!

10
10 december 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” W.j.h.

We zijn blij met het eindresultaat. Goede service, kort, krachtig en doelgericht. Wat ons betreft, ga zo door.

10
10 december 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” L.

Goede ervaring gehad, het herstel was erg dragelijk en heb vrijwel geen pijn gehad. Ik ben erg tevreden over het resultaat.

10
10 december 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Borstvergroting bij Dr. van der Weij laten doen. Zeer tevreden, een heel natuurlijk resultaat. Heel kundig en professioneel geholpen.

98
26 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Sabrina

Zeer goede ervaringen. De ingreep-dag zelf, zeer ontspannen verpleegkundigen aanwezig. Eind resultaat geweldig!

99
26 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Het zijn modelborsten geworden en de littekens vallen heel erg mee. Super blij mee.

10
26 november 2018 Facelift
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Facelift) ” Elena

Ik vind alles super goed gegaan! Ik ben 10 jaar jonger geworden! Mijn leven is een mooi bloem geworden.

10
31 oktober 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” R

heel natuurlijk resultaat. De dokter heeft goed geluisterd naar mijn wensen . aanrader !