Ervaringen Leo Peter van der Weij

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
15 oktober 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

I felt like to be in a family

10
01 oktober 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Alles was heel fijn en soepel gelopen; een duidelijk consult gehad waarna ik de operatie ben ondergaan. Hartstikke blij met het resultaat en het wordt…

10
01 oktober 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Vanaf het consult tot aan de behandeling een hele goede ervaring. Het is mij allemaal erg meegevallen. Zeker een aanrader

10
01 oktober 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik ben super blij met mijn borsten. Dr. van der Weij heeft mij alles goed uitgelegd en cc geadviseerd en ik ben super blij dat ik naar zijn advies heb…

98
01 oktober 2019 Facelift
“ Facelift ” Anonieme gebruiker

Aanrader! Vanaf het 1e consult t/m de nazorg. Het allerbelangrijkste -Super mooi natuurlijk resultaat! dr. van der Weij is een topper!

97
13 september 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Liza

Prachtig resultaat, ben er super blij mee. Hele fijne en deskundige kliniek die altijd bereikbaar is

10
13 september 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Het advies was een zogenaamd second opinion, dit was een beter advies dan ik eerder had gehad, met heel goed resultaat

10
13 september 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Ebru

Had niet beter gekund. Er werd goed naar mij geluisterd, en gericht advies gegeven. Ik ben ontzettend blij met het resultaat

99
13 september 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik vond de eerlijkheid van het personeel heel fijn. Ook heb ik weinig tot geen last gehad van de operatie en sloot het resultaat aan bij mijn wensen

99
13 september 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Zeer prettige gesprekken bij het consult, geruststellend en lief personeel dag van opname.