Ervaringen Leo Peter van der Weij

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
98
21 januari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” M.A.

Al fijne samenwerking gedurende jaren. De hersteloperatie fantastisch verlopen en mooi resultaat

92
18 januari 2020 Borstvergroting
“ Uitstekende kliniek en arts met veel ervaring! ” Anonieme gebruiker

10 januari door dhr vdw geopereerd en zeer tevreden over het resultaat! Ook de verpleegkundigen en de anesthesisten waren prima, stelde je gerust en…

99
13 januari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik heb een hele fijne ervaring bij dr. van der Weij.

99
09 januari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Prettige ervaring, waarbij ik goed ben geïnformeerd en zelfs ben gerustgesteld. super blij met het resultaat!

10
09 januari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” K.J.M.

Ik had dit 10 jaar eerder moeten doen. geweldig geholpen, ik ben Boerhaave en dr. heel dankbaar

10
09 januari 2020 Borstlift
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstlift) ” E.A.I.

Positief resultaat, kon altijd met vragen terecht. wordt goed begeleid, en alles wordt duidelijk uitgelegd

10
08 januari 2020 Borstlift
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstlift) ” M.M.

consult, behandeling was naar tevredenheid. Het resultaat is fantastisch. Ben heel trots op mijn borsten nu. Laat ze aan iedereen zien , die maar wil

10
08 januari 2020 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Goede begeleiding voor de operatie. Neem daarna wel rustig de tijd om te herstellen. Operatie valt reuze mee

89
30 december 2019 Facelift
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Facelift) ” Lia

Goede ervaring/blij met het resultaat!

10
30 december 2019 Borstvergroting
“ Complimenten voor Boerhaave Medisch Centrum, en in het bijzonder voor Dr. van der Weij! ” Anonieme gebruiker

Mijn persoonlijke ervaring in Boerhaave Medisch Centrum is heel positief!