Ervaringen Leo Peter van der Weij

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
02 juli 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” J.

Prettig consult gesprek, vrijwel pijnvrije behandeling. Ontzettend tevreden met het resultaat. Fijn behandeld door dr. v/d Weij

10
20 juni 2019 Facelift
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Facelift) ” Anonieme gebruiker

Het is me 100% meegevallen en het resultaat maakt me gelukkig! Een aanraden voor iedereen die twijfelt!

10
20 juni 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Camilla

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Wat je aangeeft wordt gelijk op de juiste manier begrepen. Zeker een aanrader

96
20 juni 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Sophia

ik ben erg blij met het resultaat van de ingreep. Het voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Het aanzicht is sterk verbeterd

99
20 juni 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ontzettend blij met het eindresultaat. alles waard geweest en voor mij de beste keuze die ik had kunnen maken

99
20 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Prachtig resultaat. een prima consult en goede behandeling

10
20 juni 2019 Facelift
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Facelift) ” D

Geweldig!

10
20 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Deskundig advies, geen wachttijd. Heel fijne mensen van telefoniste tot chirurg. en natuurlijk heel blij met het resultaat

10
05 juni 2019 Borstvergroting
“ Super kliniek met ervaren mensen! ” Anonieme gebruiker

Ik heb 13 mei 2019 een borstvergoting laten doen. Ronde prothese en voor de borstspier. Helaas door een spoedje was ik later aan de beurt dan gepland.…

10
27 mei 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Zoe

Ik ben uitstekend behandeld bij Boerhaave.