Kristel van Herwijnen

Arts/Clinic Manager Maastricht , werkzaam bij 1 kliniek

88
Geweldig Bekijk 80 reviews

Over Kristel van Herwijnen

Kristel van Herwijnen is werkzaam bij: Hair Science Institute Maastricht. Ben je op zoek naar een arts? Kristel van Herwijnen heeft een berekende score van een 8,8 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Haartransplantatie en Micro Hair Pigmentation.

Kristel van Herwijnen heeft op dit moment 80 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,8. De laatste review is geplaatst op 20 maart 2019. Jos gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Haartransplantatie. Heb jij ook een ervaring met Kristel van Herwijnen? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Behandelingen door Kristel van Herwijnen

Werkzaam bij klinieken

Hair Science Institute Maastricht Maastricht Bekijk kliniek

Beoordelingen van Kristel van Herwijnen

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
20 maart 2019 Haartransplantatie
“ Klantvriendelijk en deskundig ” Jos

Het was een lange dag, ondanks een aantal pauzes. Met een verzorgde lunch. Ik ben klantvriendelijk en deskundig geholpen.

10
18 maart 2019 Haartransplantatie
“ Hulpvaardig en vriendelijk ” Anonieme gebruiker

Goeie ontvangst, uitstekende zorg, goeie medische uitleg. Reeds enkele behandelingen gehad en steeds tevreden. Geen pijn en vlotte behandeling

10
18 maart 2019 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Ingrid

Goede ontvangst, vriendelijke mensen, goede uitleg over de behandeling, prima verzorging en een correcte behandeling. Ik heb geen pijn gehad tijdens…