Helga van den Elzen

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

88
Geweldig 116 reviews

Over Helga van den Elzen

Helga van den Elzen is werkzaam bij: Elzen Kliniek. Ben je op zoek naar een arts? Helga van den Elzen heeft een berekende score van een 8,8 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Fillers, Liquid Facelift en Overige behandelingen.

Helga van den Elzen heeft op dit moment 116 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,8. De laatste review is geplaatst op 20 augustus 2019. Nicole gaf deze arts een 9,2 voor de behandeling: Fillers. Heb jij ook een ervaring met Helga van den Elzen? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Helga van den Elzen

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
92
20 augustus 2019 Fillers
“ Deskundig, professioneel en prettig ” Nicole

De vriendelijke medewerkers zijn zeer deskundig en professioneel. Er was ruimte voor persoonlijke aandacht en de sfeer voelt prettig aan. Ik ben erg…

90
01 oktober 2018 Botox
“ Beoordeling Elzen Kliniek (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Voor mijn gevoel wordt er alles gedaan om de (soms wat pijnlijke) behandeling zo prettig mogelijk te doen in een zeer fijne sfeer en deskundigheid!

10
01 oktober 2018 Botox
“ Beoordeling Elzen Kliniek (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Erg prettige kliniek, goede uitleg en mooi resultaat!