thumbnail main image thumbnail main image
Hayri Hortoglu

Hayri Hortoglu

Cosmetisch arts/directeur

8,1
258 reviews
Gratis consult Vrijblijvend advies

Over Hayri Hortoglu

Drs. Hortoglu, cosmetisch arts/directeur Amstelzijde Kliniek


"  Schoonheid op maat, dat is het uitgangspunt "


 Focus op individuele exspressie


Voor de in 1967 geboren arts is ieder mens uniek en heeft iedere cliënt zijn eigen benadering nodig. De individuele expressie van een gezicht is voor Hayri Hortoglu het allerbelangrijkste. Hij streeft er altijd naar deze zo optimaal mogelijk tot uitdrukking te brengen. Hoe oud of jong iemand ook is- de leeftijd van zijn patiënten varieert van twintig tot over de negentig!


Dokter Hortoglu: “Een cliënt is geen dossier”


Goed luisteren naar de verlangens van de patiënt staat voor hem centraal: ‘Waarom komt iemand hier? Cliënten zijn voor mij geen dossiers maar mensen. ’Zijn motto? “Wat mooi is, mooi houden. En wat minder mooi is, verbeteren…”


In eerste instantie lag zijn focus bij de chirurgie
In eerste instantie voelde Hayri Hortoglu zich na zijn artsexamen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam aangetrokken tot de chirurgie. Hij deed ervaring op als staflid van de afdeling Cardio-Pulmonale Chirurgie in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis en op de afdeling Urologie van het Academisch Medisch Centrum, beide te Amsterdam.


Uiteindelijk volgde hij toch zijn eigen hart en koos voor de cosmetische geneeskunde


Hij trad toe tot de staf van het Medisch Centrum Scheveningen, één van de eerste, zowel als één van de meest gerenommeerde klinieken voor plastische en cosmetische chirurgie in Nederland. Hier is hij intern opgeleid in de cosmetisch geneeskunde. Naast zijn werk als controle arts werd hij al snel deskundige op het gebied van Botox en injectables. Ook was hij er werkzaam als laserspecialist


Met de Amstelzijde Kliniek sloeg Hayri Hortoglu zijn eigen weg in
Na overname van het Medisch Centrum Scheveningen door de Bergman kliniek besloot hij zijn eigen weg te gaan in de cosmetische chirurgie. In 2009 openden de deuren van de Amstelzijde kliniek. Hayri Hortoglu had toen al vele jaren ervaring op het gebied van Botox, fillers en ook lasers.


Drs. Hortoglu is inmiddels een regelmatig gevraagd spreker, ook in het buitenland, geeft trainingen en bezoekt seminars en congressen om zijn vakkennis bij te houden. Hij is actief binnen de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde), de DALA (Dutch Aesthetic Laser Association), en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet; hij is ervan overtuigd dat in de toekomst hormoon-suppletie therapieën en stamceltechnologieën een belangrijke rol zullen spelen bij anti-aging behandelingen.


Eigen schoonheid behouden of verbeteren
De grootste voldoening heeft Hayri Hortoglu echter als hij zijn cliënten met een combinatie van technieken happy kan maken. Vrouwen, maar ook mannen, zullen hier niet snel met onnatuurlijk uitziende lippen of opgeblazen wangen naar buiten komen. Integendeel. Zonder bombastische chirurgie worden er mooie, natuurlijke resultaten gerealiseerd. De eigen schoonheid van ieder mens blijft daardoor behouden.


Behandellocaties
Drs. Hayri Hortoglu is 5 dagen per week werkzaam in zijn eigen kliniek, de Amstelzijde Kliniek, in Amstelveen


Daarnaast is dokter Hortoglu werkzaam bij:
– De Boerhaave Kliniek te Amsterdam (om de week op woensdagen)Dokter Hortoglu is BIG geregistreerd onder nummer: 19045732201

Keurmerken

Behandelingen door Hayri Hortoglu

Behandel aanbod:

Je kunt nu ook specifiek per behandelgebied foto’s en reviews bekijken. Dit is nieuw, daarom zie je misschien nog niet zoveel aanbod bij de specifieke behandelgebieden van jouw behandeling. Lees meer >

Ooglidcorrectie

7,6
geen voor- en nafoto's
Gratis persoonlijk advies

Oorcorrectie

geen ervaringen geen voor- en nafoto's
Gratis persoonlijk advies

Wenkbrauwlift

7,6
geen voor- en nafoto's
Gratis persoonlijk advies

Botox

8,0
Gratis persoonlijk advies
8,1
258 reviews
Bereikbaarheid
8
Klantvriendelijkheid
8
Het consultgesprek
8
De behandeling
8
Deskundigheid team
8
Persoonlijke service
8
Toon meer

Werkzaam bij

8,1

258 reviews

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, reviews en informatie over jouw behandeling.

Deze nieuwsbrief is afkomstig van KliniekErvaringen.nl en niet gebonden aan een specifieke kliniek