Ervaringen Erwin Heine

Gesorteerd op

.

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
10
14 december 2018 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Eva

Na lang nadenken de stap gezet om een bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren. De behandeling is me 100% meegevallen. Zeer goede begeleiding en uitleg…

10
10 september 2018 Borstvergroting
“ Erg blij met het resultaat ” Anonieme gebruiker

De arts luisterde zorgvuldig naar mijn wensen en informeerde mij duidelijk over de mogelijkheden, toen ik daarna toch niet zeker was over de…

10
10 september 2018 Borstvergroting
“ Zeer tevreden ” Anonieme gebruiker

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, zal chirurg/ kliniek dan ook zeker aanraden aan bekende, vrienden, familie..

89
10 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Prettig consult ” Anonieme gebruiker

Prettig consult, snelle doorloop en operatie is goed verlopen. Weinig last en snel erna resultaat.

90
13 augustus 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ben tevreden met resultaat, ingreep wel enigszins onderschat. Wenkbrauwlift heeft tot ca 4 maanden pijn gedaan.

89
11 juli 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Goede verhouding tussen de aandacht van het resultaat en de gezondheid van de klant.

94
25 juni 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Super ingelicht, prettige opname en een erg mooi resultaat. Dik tevreden en blij dat ik voor Veldhoven heb gekozen.

10
12 juni 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Super kliniek, heel blij dat ik de keus heb gemaakt om hier mijn borstvergroting te laten doen.

89
12 juni 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Klantgerichte kliniek waar naar je geluisterd word en je je snel op je gemak voelt

90
12 juni 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik ben echt super tevreden!