Drs. E. Moerman

Plastisch, reconstructief en handchirurg , werkzaam bij 1 kliniek

73
Goed Bekijk 2 reviews

Over Drs. E. Moerman

Drs. E. Moerman is werkzaam bij: OLVG. Ben je op zoek naar een arts? Drs. E. Moerman heeft een berekende score van een 7,3 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Armlift, Bilvergroting, Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Borstverkleining bij mannen, Buikwandcorrectie, Dijbeenlift, Hand en Pols, Kincorrectie, Liposuctie, Littekencorrectie, Ooglidcorrectie, Overige behandelingen, Schaamlipcorrectie, Tepelcorrectie en Wenkbrauwlift.

Drs. E. Moerman heeft op dit moment 2 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 7,3. De laatste review is geplaatst op 01 oktober 2018. Henka gaf deze arts een 9,9 voor de behandeling: Ooglidcorrectie. Heb jij ook een ervaring met Drs. E. Moerman? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Beoordelingen van Drs. E. Moerman

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
99
01 oktober 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Henka

Heel deskundig geopereerd en zeer vriendelijk en betrokken. Mooie ruimte ook.

99
15 april 2016 Overige behandelingen
“ Beoordeling OLVG (Behandeling: Overige behandelingen) ” Christel

Het betrof een hersteloperatie van een eerdere buikwandhernia die elders was uitgevoerd. Door de goede verhalen over drs. Moerman ben ik naar…