CoolSculpting Kliniek Nederland

86
Geweldig 367 reviews

Meest ervaren Coolsculpting kliniek in Europa.


Coolsculpting is een methode om zonder operatie vetcellen te vernietigen. Het principe is gebaseerd op gecontroleerde koeling van bepaalde lichaamsdelen ter verbetering van de lichaamscontouren. Coolsculpting vindt van buitenaf plaats, zonder operatie. Er is dus geen verdoving nodig, de kans op complicaties is minimaal en je kunt vrijwel direct je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Een behandeling bestaat meestal uit een aantal plaatsingen van 35 minuten tot een uur. Deze plaatsingen kunnen vaak snel achter elkaar gepland worden, uiteraard afhankelijk van uw situatie. Omdat Coolsculpting Kliniek meerdere machines heeft kunnen we vaak dual sculpting toepassen. Beide zijden worden dan simultaan behandeld wat een mooi evenwichtig resultaat geeft en u een hoop tijd scheelt. Direct na de bevriezing beginnen de vetcellen te kristalliseren. Hierna sterven de vetcellen af en worden ze door het lichaam afgevoerd. Dit afvoeren door het lichaam duurt een paar weken, maar veelal is er na 3 a 4 weken al resultaat zichtbaar.

Wij werken met een professioneel team o.l.v. BIG geregistreerde specialisten. Inmiddels hebben wij 7 Coolsculpting Klinieken geopend verspreid over Nederland waar dagelijks behandelingen plaatsvinden. U kunt ons vinden in Amsterdam, Rotterdam, het Gooi, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Den Bosch. Onze client tevredenheid is 92%.


Lees verder

Beoordelingen van CoolSculpting Kliniek Nederland

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
90
12 augustus 2019 Cryolipolyse
“ Prettige kliniek, blij met resultaat ” Anonieme gebruiker

Enigszins sceptisch aan dit avontuur begonnen, maar zeer tevreden met het resultaat. Traject van voor tot na de behandeling uitstekend. Ik ben een…

92
02 augustus 2019 Cryolipolyse
“ Beoordeling Coolsculpting Kliniek Den Haag (Behandeling: Cryolipolyse) ” Esther

Het levert een mooi resultaat, met name het 'vervelende' randje is niet meer zichtbaar. Dat is echt heel mooi resultaat.

94
19 juli 2019 Cryolipolyse
“ Beoordeling Coolsculpting Kliniek Rotterdam (Behandeling: Cryolipolyse) ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel tevreden over de behandeling en het resultaat.