Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer

Welkom op de pagina van Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer op KliniekErvaringen.nl. Het adres van de kliniek is Hoofdweg 634 in Hoofddorp. Het is één van de klinieken in Hoofddorp. De berekende score van alle klinieken in Hoofddorp is een 8,4. Je kunt bij Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer terecht voor deze behandeling(en): Ooglidcorrectie

Eén van de specialisten bij Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer is Jeroen Schoorl. Bij deze arts kun je terecht voor deze behandeling(en): Ooglaseren.

Op dit moment heeft Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer nog geen reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Heb je een ervaring met Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer Hoofdweg 634 2132 MK Hoofddorp (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer

Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer Hoofdweg 634 2132 MK Hoofddorp (Nederland)
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer

Helaas, Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer?

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder